Хмельничани вважають, що чоловіки не повинні «косити» від армії (ВІДЕООПИТУВАННЯ)

Хмельничани вважають,  що чоловіки не повинні «косити» від армії (ВІДЕООПИТУВАННЯ)
Жителі Хмельницького розповіли «ВСІМ», що, незважаючи на різні негаразди, потрібно захищаючи свою країну від східного агресора.

На тему мобілізації хмельничани говорять неохоче.  Молодь не на камеру зізнається, що боїться воювати,  а жінки кажуть, що з острахом очікують повістки, які можуть прийти їхнім синам та чоловікам.   Ті хмельничани, які поділилися із «ВСІМ» своїми думками, говорили, що нашим громадянам не можна уникати мобілізації, а призивати треба  як чоловіків, так і жінок.
Нагадаємо, що 20 січня розпочалася четверта хвиля мобілізації. 

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • PAL

    Война никогда, ни кого не щадила. Не пойдем воевать, война придет к нам. И тогда достанется всем, особенно гражданским.
  • Анонім

    1:13 сек - видно что мужик знает толк =)))

    пхахахах ...

    Ещё бы в с. Скарженци поехали интервью брать =)))

    Или на Ватутина =)))
  • Анонім

    в молодих би питали, а то питають в вибачте "старпьорів" які точно нікуди не поїдуть.

    Anonymous reply Анонім

    Відстрочка від мобілізації надається:







    заброньовані на період мобілізації та на воєнний час за органами державної влади, іншими державними органами,!!!!!!! органами місцевого самоврядування,!!!!!! а також за підприємствами, установами і організаціями в порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



























    народні депутати України, депутати Верховної Ради Автономної Республіки Крим;!!!!!!!!















    інші військовозобов'язані або окремі категорії громадян у передбачених законами випадках.!!!!!!
  • Anonymous

    А сільські беженці хваляться вже, что один !!!!!!!!!!!!!!день в АТО поїхали, і вже довідки мають учасника АТО і бойових дій ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Зменшилась кількість скарг: Симчишин підбив підсумки опалювального сезону у Хмельницькому 20:02 Комендантська година у Великодню ніч: чи будуть діяти обмеження на Хмельниччині 19:19 Як працюватиме пошта на Великдень на Хмельниччині: графік роботи 18:32 У Хмельницькому відзначили прикордонників з нагоди професійного свята Від читача 15:12 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 у Хмельницькому 17:44 Хлопець, який вкрав 20 тисяч доларів у пенсіонерки, оскаржував вирок: що вирішили 16:58 Які вироки отримують члени ВЛК та МСЕК, яких спіймали на хабарництві 16:25 У Хмельницькому відбудуться великодні майстер-класи: коли і де 15:38 «Підвищення радіаційного фону»: в «Енергоатомі» спростували інформацію 15:07 Ціни на яйця: за скільки продають у Хмельницькому перед Великоднем photo_camera 14:32 Викрав людину і вимагав 150 тисяч доларів: засудили жителя Хмельниччини 14:01 На Хмельниччині до реєстру корупціонерів потрапили 104 особи. Деталі 13:19 У Хмельницькому і в Городку стались ДТП: є постраждалі 12:25 На Юності сталася ДТП з тролейбусом (ФОТО) photo_camera 11:19 1 травня починається запис дітей до 1 класу. Як це зробити? 10:44 На 10 вулицях Хмельницького не буде води через ремонт 10:21 Куди звернутися, щоб повернути гроші зі старого електронного квитка? Працюватимуть три локації 09:04 Куди здати небезпечні відходи? Графік роботи екобуса у травні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up