Хмельницький став п’ятим у рейтингу «Найчистіше місто України»

Хмельницький став п’ятим у рейтингу «Найчистіше місто України»

У Хмельницькому чистіше, ніж у Києві. Однак, брудніше, ніж в Тернополі. Так показали результати онлайн-опитування на сайті оголошень.

Українці назвали найчистіше місто країни. Ним виявилася сусідня Вінниця. А от Хмельницький зайняв п’яте місце, розділивши його із Луцьком, Черкасами та Рівним. Місто поступилось у рейтингу Тернополю, Харкову та Львову. Позаду залишились Полтава, Чернівці, Одеса, Київ та ще 12 міст.

Такі результати онлайн-опитування презентував сайт оголошень OLX. В ньому взяло участь більше 33 тисяч користувачів сайту.

Оцінювали міста відразу за трьома критеріями: порядок на вулицях, чистота повітря та робота комунальних служб. Найбільше українці критикували саме останню позицію. У Хмельницькому роботу комунальників оцінили в тверду четвірку із семи максимальних. Повітря у нас чисте на 5. А вулиці прибирають на 4,9.

Відео дня

Дослідження проводилось в рамках проекту «Ідеальне місто». 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Леонид Наседкин

    А какой по счёту Южный Буг?засрали речку,а чистить некому. "лучший"мэр.
  • Арнаут

    Приємно, бо раніше були на 15 місці. За рік мер змінив все.

    .полінка reply Арнаут

    Ви думаєте, що це залежить від мера? Це двірники роблять. Чи ви гадаєте, що вони спали коли був Мельник і Чекман,а зараза прокинулися вдруг
  • PAL

    Представляю, как у симчишина " Чисто " в доме. Да и опрашивали наверно слепых.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up