Кабмін продовжив опалювальний сезон до кінця квітня

Кабмін продовжив опалювальний сезон до кінця квітня
Кабінет Міністрів вирішив змінити межі опалювального сезону. Відтак, розпочнеться сезон 1 жовтня і триватиме до 30 квітня включно.

Про це йдеться у Постанові Кабінету Міністрів № 74 від 2 березня 2015 року. У документі наголошується, що опалювальний період для населення, яке використовує природний газ для опалення приміщень, продовжується з 1 жовтня по 30 квітня включно.

Але це не означає, що в домівках буде тепло до кінця першого весняного місяця. Міністр енергетики Володимир Демчишин наголосив, що "теплокомуненерго будуть працювати у відповідності до температурного режиму". Тобто при температурі більше 8 градусів протягом трьох днів міністерство буде рекомендувати спільно з обласними адміністраціями підприємствам теплокомуненерго припиняти подачі теплоносія споживачам.

Нагадаємо, раніше опалення тривало в період з 15 жовтня до 15 квітня. Міжопалювальний сезон триватиме ж з 1 травня до 30 вересня. 

Відео дня


 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Anatoliy Drozdik

    Шановні журналісти!

    Переконливе прохання завжди пам`ятати про соціальну відповідальність Вашої професії. Недаремно Вас називають четвертою владою. Якщо Ви подаєте інформацію, то, принаймні, розберіться у ній самі. В даному випадку мова йде не про тривалість опалювального сезону як такого періоду, в який буде здійснюватись опалення, а про період тариікації природнього газу, який використовується для такого опалення. А саме, з 1 жовтня по 30 квітня буде один тариф, а з 1 травня по 30 вересня - інший. Не сійте паніку. Будьте відповідальними перед тими, для кого Ви пишете. Нам достатньо російської пропаганди.

    Ксенія reply Anatoliy Drozdik

    А ЩО ВИ ПОЯСНИТЕ З ПРИВОДУ КВАРТИР,В ЯКИХ НЕМАЄ ЛІЧИЛЬНИКІВ НА ГАЗ,АБО ВОНИ Є -ВЖЕ БЕЗ РІЗНИЦІ.ВСЕ ОДНО ТЕПЛО БУДУТЬ ПОДАВАТИ  З 1ЖОВТНЯ ДО 30 КВІТНЯ. КОМУ ПОТРІБНІ ТАКІ ЛАСКИ.?АЛЕ ЧИМ ДОВШЕ "ОБМАНЮВАЛЬНИЙ СЕЗОН" ТИМ БІЛЬШЕ ЧАСУ ДУРИТИ ПРОСТОЛЮДІВ......
  • Ксенія

    МОЛОДЦІ ,ВОНИ ЗІБРАЛИСЬ В КАБМІНІ І ВИРІШИЛИ НЕ ТІЛЬКИ ПІВ КВІТНЯ ,А Й ПІВ ЖОВТНЯ ДЕРТИ З ЛЮДЕЙ ГРОШІ ЗА ХОЛОДНІ БАТАРЕЇ . ЩО ТРЕБА ,ЩОБ ПРИДУМАВ ЩЕ  ЯЦЕНЮК З "НАТАЛКОЮ "(ЯРЕСЬКО) ШОБ ЛЮДИ ЗРОЗУМІЛИ ,ЩО ВИЖИТИ ВЖЕ НЕМОЖЛИВО .АЛЕ ЯЦЕНЮК ОБІЦЯВ ,ЩО :"МИ З НАТАЛКОЮ....."ВАМ ПОКАЖЕМ ,А ТЕПЕР ЖУЙТЕ .СКІЛЬКИ НАД НАМИ ЩЕ БУДУТЬ ЗНУЩАТИСЬ ПРЕЗИДЕНТ ,ПРЕМ'ЄР,ГОЛОВА ВЕР.РАДИ,НАЦБАНК,СЛУГИ НАРОДУ ??????? МОЖЕ ТРЕБА НА МАЙДАН ,ТА  РАЗОМ СКАЗАТИ СЛОВАМИ СКРЯБІНА : ПАНЕ ПРЕЗИДЕНТЕ , Є ДО ВАС РОЗМОВА..... ВИ ДОВЕЛИ ЛЮДЕЙ ДО КРАЮ ,А ЗАЛИШИЛОСЬ ЩЕ ШТОВХНУТИ. ВСЕ ПІЗНАЄТЬСЯ В ПОРІВНЯННІ .ВИХОДИТЬ ДО МАЙДАНУ ,МИ ДИЛИ ШИКАРНО ?А ЩО В НАС ВЖЕ З ДЕМОКРАТІЄЮ ??????

    Анонім reply Ксенія

    Виходить що да...до майдану ми жили шикарно)))
  • Ксенія

    НАША ВЛАДА ВИРІШИЛА НАС "БЕЗ НАРКОЗУ?"НАШ КАБМІН ЗІ СВОЇМИ СТОСУНКАМИ З МВФ В СОСНУ ВДАРИЛИСЬ?МИ НА СЬОГОДНІ ВЖЕ ПЛАТИМО СКАЖЕННІ ГРОШІ ЗА ОПАЛЕННЯ ТА ЖИВЕМО ПРИ ВІДКРИТИХ ВІКНАХ. НЕВЖЕ З 15 КВІТНЯ ПООБІЦЯЛИ -25*С..? ВЛАДО,СХАМЕНІТЬСЯ ,НЕ ЗА ТАКЕ  МАЙБУТНЄ ГИНУЛИ І ГИНУТЬ ХЛОПЦІ......ВИ ПРОСТО ,ЕКОНОМІСТИ ХЄРОВІ,З ТРЬОМА ОСВІТАМИ СКАЖІТЬ ,ЯК ПРОІСНУВАТИ НА 1100 ГРН. ПЕНСІЇ ПІСЛЯ ВАШИХ РЕФОРМ. ВЖЕ ВСЕ ,ЩО НАША ВЛАДА ВИТВОРЯЄ НЕ НАЛАЗЕ НІ НА ЯКІ ВУХА......
  • PAL

    Дебилизм кабмина уже зашкаливает. Говорят о какой то экономии и тут же полное расточительство. Яценюки уже воюют со своим народом.

    Anonymous reply PAL

    Опалення буде юридично, а фактично його вже і зараз немає, а те що було важко назвати опаленням, коли зуби цокотять. Зате будуть більшими доходи комунальних служб за рахунок зубожілих громадян України.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 На Хмельниччині працюватиме 108 постійних пунктів незламності 20:01 На Хмельниччині зростає захворюваність на кишкові захворювання: що потрібно знати 19:17 Житель Хмельниччини з ножем напав на оператора столичної АЗС: його затримали 18:28 Заступник Симчишина особисто прийматиме громадян: де та коли Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 17:43 У громаді на Хмельниччині таксистів зобов’язали зареєструвати свою діяльність 17:04 "Мам, я скоро прийду": у Хмельницькому попрощалися із 41-річним захисником Юрієм Шамраєм photo_camera 16:41 Як сдати ексзамен ПДР і отримати водійське? Green Way допоможе! (новини компаній) 16:33 На Хмельниччині затримали жінку, яка вдарила чоловіка ножем в живіт 16:01 Рейтинг хмельницьких ВНЗ в Україні 15:33 На Хмельниччині викрили організатора, який переправляв чоловіків через кордон 14:55 Робота у Хмельницькому: є 348 вакансій (СПИСОК) 14:31 Розклад Великодніх богослужінь у храмах Хмельницького 13:46 Військового з Хмельниччини засудили до 5 років ув’язнення 13:14 Як хмельничанам поводитися у поминальні дні: відповідає військовий капелан 12:15 Викрадачу електросамоката дали 5 років увʼязнення 11:18 Скасували 24 закупівлі на 128,5 мільйона. Дізналися деталі 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:04 У Хмельницькому районі на місці пожежі знайшли тіло чоловіка photo_camera 09:17 Три перемоги і одна поразка: огляди матчів хмельницьких команд play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up