На Сході загинув екіпаж автосанітарної роти з Хмельницького

На Сході загинув екіпаж автосанітарної роти з Хмельницького
Серед загиблих Михайло Балюк з Полонського району та Анатолій Суліма з Хмельницького. Чоловіки були разом в одному екіпажі швидкої. Наразі подробиці загибелі невідом

Влітку чоловіки пішли добровольцями в складі Хмельницької автосанітарної роти й вирушили на Схід в Луганську область. Рятували життя українських військових, вивозивши їх з передової.

На фото Михайло Балюк та Анатолій Суліма ремонтують швидку, яка зламалась на шляху до шпиталю. 

«Наші хлопці з автосанітарної роти міста Сватово зателефонували і повідомили, що упізнали тіла (зниклих під Дебальцево пару тижнів тому) своїх побратимів», - повідомила на своїй сторінці у Фейсбук волонтерка Людмила Васильєва.

Відео дня

Сьогодні, 24 лютого тіла чоловіків зі Сватово відправляють в Хмельницький.

«Тіло Михайла поховають в селі Микулин, Полонського району. Про час і місце поховання будемо повідомляти», - йдеться в повідомленні.

ОНОВЛЕНО:

«Церемонія прощання з Анатолієм відбудеться в середу, 25 лютого. Панахида за загиблим розпочнеться об 11.00 в Свято-Покровському кафедральному соборі (вул. Володимирська, 113). Попрощатися з Героєм хмельничани зможуть на майдані Незалежності  орієнтовно об 11.30», - повідомляє прес-служба Хмельницької міської ради.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Анонім

    крик души.Очень тяжело терять близких людей.
  • Анонім

    ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ
  • Анонім

    ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ
  • Анонім

    Вічна пам'ять героям
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:27 Обласна ветлікарня незаконно купувала електровелосипеди у «свого» постачальника, — прокуратура 10:45 У Хмельницькому спіймали п'яну водійку, яка скоїла ДТП й втекла photo_camera 09:39 У трьох мікрорайонах Хмельницького проблеми з водопостачання через аварію 09:09 На Шепетівщині шукають зниклу жінку (ФОТО) Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 18:21 «Мобілізація – це не повістка на цвинтар»: інтерв'ю з бійцями 19-го стрілецького батальйону Хмельницького play_circle_filled photo_camera 18:16 Суд конфіскував у росіянина успадковані земельні ділянки на Хмельниччині 17:40 Засудили хмельничанина, який п’яним насмерть переїхав 5-річного хлопчика (ФОТО) 17:04 Дівчина із Польщі приїхала оперуватися у Хмельницький 16:22 На Хмельниччині затримали посадовця за вимагання 8 тисяч доларів 15:34 Третьокласниця із Хмельницького отримуватиме президентську стипендію 14:50 У Кам'янці-Подільському потяги зустрічають та проводжають під мелодію «Щедрика» 14:02 На Пасхальні вихідні сталися три аварії у Хмельницькому районі, – поліція 13:09 Хмельничан попереджають про погіршення погоди і небезпечні стихійні явища 12:02 На проспекті Миру пʼяний на «Hyndai» спричинив ДТП. Постраждала жінка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up