Орендар парковки на привокзальній площі Хмельницького заборгував місту 58 тисяч гривень

Орендар парковки на привокзальній площі Хмельницького заборгував місту 58 тисяч гривень
Міська влада судиться із підприємцем та хоче розірвати з ним угоду. Що в подальшому робитимуть із парковкою, управлінці поки не знають.

У Хмельницькому діє шість платних парковок. Практично усі підприємці, що орендують території під стоянки автомобілів, виконують вимоги договорів. Лише ФОП Олександр Бабій порушує домовленості. Він протягом 2015 року не сплатив до бюджету 58 тисяч гривень. Не виконує він і вимоги щодо благоустрою території. Саме це і стало причиною, через яку міська влада хоче розірвати угоду із підприємцем.

- Суд вчергове перенесли через те, що відповідач попросту не з’явився. Чергове засідання заплановане на 17 грудня. Тому ми чекаємо. Можна сказати, що ми просто мучаємося із цією проблемою, - повідомив «ВСІМ» заступник начальника управління транспорту та зв’язку Хмельницької міськради Сергій Шепурєв. – Коли вирішиться питання з парковкою біля вокзалу, тоді й будемо остаточно вирішувати, що робитимемо із територією.

В управлінні не виключають, що у майбутньому платної стоянки тут не буде взагалі. Розглядається така можливість в рамках майбутньої реконструкції привокзальної площі, яка тягнеться уже не перший рік. Чи вдасться міськраді добитися свого і розірвати угоду із недобросовісним орендарем? Слідкуйте за оновленнями разом із «ВСІМ».

Відео дня

Читайте також: Привокзальна площа у Хмельницькому: сквер чи базар? 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анонім

    а кто орендар? случайно не бывший какой то депутат ?
  • PAL

    безмозглое разрешение вытекает в безмозглое действие. А лица все те же.
  • Serg

    Пишу те, як там не платити за парковку - При заїзді берещ талончик - и стоїш скільки потрібно, потім при виїзді даєш кредиту карту - оплатии стянку. Терміналу в них немає - то їх проблеми. Від оплати ти не відмовляєшся - вони тебе не відпускають - викликаєш 102 і пишеш заяву про порушення відповідних статей конституції щодо обмеження вільного пересування.-  в т.ч і вумагання грошей. Я ніколи там не плачу за стоянку, т.я. вона зроблена там через ж.пу. Ні заїхати нормально - ні виїхати. - Простий грабіж народу. Доречі - раджу так робити на всіх стоянках!

    Анонім reply Serg

    Ліхо придумав
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up