Покарати хамовитих водіїв хмельничани можуть фотографіями та заявами

Покарати хамовитих водіїв хмельничани  можуть фотографіями та заявами
На пішохідній частині вулиці Проскурівської
Свідки порушень правил дорожнього руху можуть сфотографувати автомобіль та повідомити про це ДАІ. Заявники обов’язково мають повідомити свої дані та залишити письмове пояснення.

Працівники Державтоінспекції у Хмельницькій області закликають хмельничан боротися з «хамством» на дорозі та повідомляти про неадекватне паркування автівок у дворах.
-Про  факти адміністративного   правопорушення потрібно звертатися на 102.  На повідомлення заявника обов’язково відреагують, - розповідає речникХмельницького обласного управління Державтоінспекції Андрій Лужняк. – Щоб працівники ДАІ могли притягнути порушника до відповідальності, заявник  має залишати свої дані для подальшої співпраці. Адже реагувати на анонімні заяви ми не можемо. Людина, яка стала свідком порушення ПДР, має в письмовому вигляді  пояснити усе побачене нею.  При можливості заявник може надати правоохоронцям відео та фотодокази.  

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • KolobokUA

    краще було б якщо на офіційному веб-сайті був створений канал з назвою для прикладу: "Хамство у Хмельницькому" чи щось подібне, куди можливо було б заливати фото і відео таких випадків для вжиття подальших заходів стосовно порушників. Або зробити аналог ініціативної групи як то створили у РФ з відповідними наклейками, як бачимо по систематичних відео які виходять у ютубі - на деяких водіїв такі наклейки і показ відео в інеті гарно впливають.
  • Правдолюб

    Фотографії мало, щоб побачити порушення? Якщо мало, то навряд чи хтось захоче собі створювати проблеми, залишаючи свої дані. Чомусь, коли відео знімало порушення правил і надсилали водіям "листи щастя", то не потрібно було ні чиїх даних. У чому різниця між фото і відеофіксацією?

    Правдолюб reply Правдолюб

    Маю на увазі, що фото- і відеофіксація два способи виявлення порушення, які доводять порушення правил. Але разом з тим слід звертати увагу на те, що не завжди за кермом і порушником може бути саме власник авто.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля» 09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera 20:58 Виловив 80 кілограм риби та раків у заказнику: на Хмельниччині спіймали браконьєра Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 19:33 Магнітні бурі у травні 2024: календар небезпечних дат та як від них вберегтися 18:44 На Хмельниччині горіли трактор, вантажівка, гараж та будинки: що відомо 18:05 На Хмельниччині 20-річна водійка збила велосипедиста, – поліція 17:21 Чергова сесія Хмельницької міської ради: які рішення прийняли 16:45 Що купують хмельничани на благодійному ярмарку: репортаж play_circle_filled photo_camera 16:15 У соцзакладі у Хмельницькому стався вибух: є постраждалий 15:36 Організаторів контрабанди бурштину судитимуть у Хмельницькому 14:52 На вулиці Хмельницького повернувся велопатруль 14:09 Авто, яке розшукує Інтерпол, «знайшлося» в Кам’янці-Подільському 13:24 За зґвалтування власної доньки судитимуть жителя Хмельниччини 12:51 Судитимуть водія, який в Хмельницькому районі на смерть збив 8-річну дівчинку 12:04 У Хмельницькому проведуть благодійну фотосесію за донат 11:41 Повідомили про підозру підполковнику, який перейшов на бік ворога, – прокуратура 11:11 Курси валют в обмінниках та банках Хмельницького 2 травня (ІНФОГРАФІКА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up