Порошенко призначив трьох нових голів РДА на Хмельниччині

Порошенко призначив трьох нових  голів РДА на Хмельниччині
Президент України Петро Порошенко підписав низку розпоряджень щодо призначення на посаду голів районних державних адміністрацій.

Тексти відповідних документів розміщено на офіційному сайті глави держави. Так, нові голови РДА приступлять до роботи на нових посадах у декількох областях, серед яких: Сумська, Київська, Кіровоградська, Львівська, Запорізька, Донецька, Одеська, Івано-Франківська та Хмельницька області.

Зокрема, на Хмельниччині Лесю Коменду призначено на посаду голови  Хмельницької районної державної адміністрації. Раніше вона була керуючою справами виконавчого апарату райради. З посади голови Старокостянтинівської районної державної адміністрації Порошенко звільнив Михайла Яснюка.  А на його місце «посадив» 42-річного  Сергія  Фесуна, який, до речі, вже керував районом до 2006 року, поки його не звільнив колишній Президент Віктор Ющенко.

Також новий керівник з’явився у Старосинявському районі. Головою адміністрації став депутат райради, освітянин Ігор Русий.  

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анонім

    Це просто шок. я не можу зрозуміти, що відбувається. Русий і Комента - махрові регіонали, непросто члени партії, а різкі антимайданівці і фанати Януковича. Загородний ти що виробляєш? Порошенко, отямся. Скоро Янек повернеться з Ростова. Біда в країні.
  • Анонім

    дежавю
  • Анонім

    Ті самі  люди в ту саму хату. ПОРОХ ПЕРЕСТРАХОАУЄТЬСЯ
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up