ТОП-10 файних новин 2021 року на «ВСІМ»

ТОП-10 файних новин 2021 року на «ВСІМ»
Ілюстративне фото
  • Переглядайте позитивні матеріали, які читали на нашому сайті найчастіше протягом минулого року.

Серед найпопулярніших новин нашого сайту найчастіше трапляються теми криміналу та надзвичайних подій, які найчастіше завершуються невдало. Ми вже підготували для вас кілька подібних підбірок. Цього разу пропонуємо переглянути найпопулярніші позитивні новин зі щасливим закінченням.

Знайшли 14-річну Юлію Попадюк, яка 26 лютого не повернулась зі школи додому

26 лютого цього року 14-річна Юлія Попадюк вийшла зі школи у Старокостянтинові й пішла в невідомому напрямку. Це трапилось близько 11:30. Додому тоді вона не повернулась. Днем пізніше, 27 лютого, дівчину розшукали й повернули за місцем проживання. Як повідомили в поліції, неповнолітня жертвою будь-яких правопорушень не стала.

Відео дня

«McDonald’s» у Хмельницькому. Перші фото зсередини (ЕКСКЛЮЗИВ)

Про заплановане відкриття «McDonald’s» біля «Темпу» стало відомо наприкінці минулого року. Згодом інформацію підтвердили у компанії. Дата відкриття залишалася таємницею до серпня. Аж тоді в пресслужбі «McDonald’s» розповіли, що відкриють заклад 26 серпня. Вранці того дня провели презентацію закладу для журналістів, а потім почали приймати відвідувачів. Аби відвідати ресторан, хмельничани відстоювали довжелезні черги. Дехто з клієнтів їхав з інших міст, як от із Шепетівки.

28-річна Юлія з Кам’янця-Подільського стала учасницею реаліті-шоу «Холостяк»

5 березня біля екранів телевізорів багатьох жінок зібрало реаліті-шоу «Холостяк». У новому сезоні ним був бізнесмен з Харкова Михайло Заливако. 31-річний чоловік заснував логістичну компанію й займається її розвитком. Крім того, холостяк займається спортом й обожнює подорожувати. Одружений Михайло ніколи не був, дітей не має. Щоб зустріти свою єдину, взяв участь в реаліті-шоу. Серед тих, хто боровся за серце головного холостяка країни, була дівчина Кам’янця-Подільського Юлія Данькова. Їй 28 років, з яких 5 вона мешкала в Італії. За її словами, на реаліті-шоу прийшла, слідуючи своїй інтуїції. Саме про це дівчина сказала при першій зустрічі з холостяком. Втім, невдовзі вона залишила проєкт.

«Кавова столиця» і репортаж з «толкучки». Що показала «ТСН» у випуску з Хмельницького

Ролик «Хмельницький: „генетична“ торгівля, кав’ярні та острів кохання» показали під час вечірнього випуску новин на «1+1» 4 серпня. Спочатку знімальна група показала «стометрівку», де зібралося чимало хмельничан. Ведуча Наталія Мосейчук в оточенні містян поділилась враженнями від погоди у Хмельницькому і зізналась, що востаннє була в нашому місті 20 років тому. Також у ролику розповіли про історію міста, його пам’ятки та визначні місця.

На Хмельниччині патрульні доправили до медиків 7-місячне немовля, яке задихалось

Інцидент трапився 18 червня. На дорозі М-30 «Стрий — Ізварине» поблизу Війтівців до патрульних звернувся схвильований водій «ВАЗу». Чоловік повідомив, що в автомобілі перебуває семимісячний малюк, який задихається й потребує негайної допомоги лікарів. Як з’ясувалося, з Хмельницького вже виїхала «швидка» для госпіталізації дитини. Патрульні взяли матір і немовля у службовий автомобіль і, аби не гаяти ні хвилини, виїхали назустріч «швидкій допомозі». Зустрівши її, передали дитину медикам.

Мати відволіклась. У центрі Хмельницького шукали 3-річну дитину

У центрі Хмельницького розшукали трирічного хлопчика ще до того, як до поліції звернулась його мама. Правоохоронці помітили дитину поблизу «Еко-маркету». В цей час 35-річна мати хлопчика намагалась самостійно розшукати сина, але марно. Лише після невдалих спроб жінка звернулась на «102» і повідомила про зникнення хлопчика, на що в поліції відповіли, що дитину вже знайшли. Як розповіла сама 35-річна мати, перебуваючи на Проскурівській, вона відволіклась на хвилинку, а в цей час син відійшов на декілька метрів від неї. Після того, як дитина зникла з поля її зору, вона кинулась його шукати. Коли не змогла знайти, тоді змушена була звернутись до правоохоронців.

Сім’я на Хмельниччині створила «квітковий рай» (ФОТО+ВІДЕО)

Напевне, ви вже чули про тюльпанове поле неподалік Кам’янця-Подільського. Так от — це не єдине місце, де є тисячі красивих квітів. Ми розповімо вам про ще одне унікальне місце на Хмельниччині. Воно розташоване у селі Лісогірка неподалік Летичева. Там сім’я Єфименків вирощує квіти рідкісних сортів. Серед них можна зробити фото та купити з цибулинкою.

Хмельничанин Олег став учасником проєкту «Холостячка». Що про нього відомо

У вересні цього року стартував новий сезон проєкту «Холостячка». Його героїнею була співачка Злата Огнєвіч. У списку тих, хто боровся за її серце, був хмельничанин Олег Плахотнюк. Злата Огнєвіч взаємністю не відповіла, тому йому довелося залишити проєкт.

Лавандове поле: на Хмельниччині з'явилася нова туристична локація (ФОТО)

У селі Прислуч Полонської ОТГ цьогоріч уперше відкрили лавандову плантацію. На ній росло 1 500 кущів лаванди, а ще 150 кущів двадцяти різних сортів — на демонстраційних грядках. Окрім красивого пейзажу, відвідувачів сюди заманювали лавандовим мохіто і трав’яним чаєм із лавандою. Також тут можна було купити букети із лаванди. Лавандова плантація квітнула протягом трьох тижнів.

«Відчуття не зрівняються ні з горілкою, ні з жінкою». Як хмельничани пірнали в ополонку при -16 (ВІДЕО)

Занурюватися в ополонку на Водохреща — головна традиція деяких хмельничан. Не зупиняють їх ані люті морози, ані карантинні обмеження. Саме останні стали причиною відсутності спеціальних місць для купання в Хмельницькому. Та це лише офіційна версія, яку повідомили в міськраді. Насправді для хмельницьких моржів організували ополонки. Зробили це на Південному Бузі й у мікрорайоні Ружична. Саме туди навідалися журналісти vsim.ua. Та щоб не купатися, а розповісти вам, що там відбувається.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up