У Хмельницькому з'явиться другий будинок для прикордонників

У Хмельницькому з'явиться другий будинок для прикордонників
Більше десяти років не виділялося житло для військових із академії імені Богдана Хмельницького. За цей час черга на житло зросла до 275 сімей прикордонників. Із них 27 – учасники бойових дій.

Перший будинок для військовослужбовців із Національної академії держприкордонслужби імені Богдана Хмельницького розпочали будувати 9 квітня поточного року. На початку 2016 року сюди заселяться перші жителі. Серед них і 22 сім’ї прикордонників.

Другий будинок розпочали зводити сьогодні, 4 вересня. Завершити будівництво планують теж в наступному році. Загалом, протягом п’яти років мають на меті побудувати 18 секцій будівництва.

- Житимуть тут не лише військові. Заплановано, що для сімей прикордонників буде виділено 226 квартир. 108 із них побудують за рахунок коштів Держприкордонслужби. Ми розробили програму, згідно якої протягом п’яти років повністю вирішити питання забезпечення житлом наших військових, - розповідає ректор академії Олег Шинкарук.

Відео дня

У першому будинку завершили зведення третього поверху.

У 2015 році із державного бюджету на будівництво житла для прикордонників виділено 60 мільйонів гривень. На ці кошти побудують 14 будинків, 9 з яких здадуть в експлуатацію вже до кінця року.

На церемонії закладення капсули та першого камення будівництва прикордонникам вручили нагороди та новенькі погони. Їм присвоїли чергові військові звання.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    НЕДОБОР ПО СПЕЦІАЛЬНОСТЯМ



    Нажаль цьогоріч прикордоники набрали ЗАЯВ на поступання аж по 2 шт на кожну спеціальність. Навіть обявлен додатковий конкурс.







    Вчомусь виручили АТОшнки, коли з передової їх направили нанавчання в прикордону академію
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:17 Житель Хмельниччини з ножем напав на оператора столичної АЗС: його затримали 18:28 Заступник Симчишина особисто прийматиме громадян: де та коли 17:43 У громаді на Хмельниччині таксистів зобов’язали зареєструвати свою діяльність 17:04 "Мам, я скоро прийду": у Хмельницькому попрощалися із 41-річним захисником Юрієм Шамраєм photo_camera Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 16:41 Як сдати ексзамен ПДР і отримати водійське? Green Way допоможе! (новини компаній) 16:33 На Хмельниччині затримали жінку, яка вдарила чоловіка ножем в живіт 16:01 Рейтинг хмельницьких ВНЗ в Україні 15:33 На Хмельниччині викрили організатора, який переправляв чоловіків через кордон 14:55 Робота у Хмельницькому: є 348 вакансій (СПИСОК) 14:31 Розклад Великодніх богослужінь у храмах Хмельницького 13:46 Військового з Хмельниччини засудили до 5 років ув’язнення 13:14 Як хмельничанам поводитися у поминальні дні: відповідає військовий капелан 12:15 Викрадачу електросамоката дали 5 років увʼязнення 11:18 Скасували 24 закупівлі на 128,5 мільйона. Дізналися деталі 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:04 У Хмельницькому районі на місці пожежі знайшли тіло чоловіка photo_camera 09:17 Три перемоги і одна поразка: огляди матчів хмельницьких команд play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up