Володимир Яневич зник в зоні АТО більше місяця тому. Рідні думають, що він в полоні

Володимир Яневич зник в зоні АТО більше місяця тому. Рідні думають, що він в полоні
Родичі безуспішно шукають зниклого на війні 21-річного жителя Старокостянтинова. Хоч мобільний телефон Володимира час від часу вмикається та періодично хлопець заходить на свою сторінку ВКонтакті, але на зв'язок із рідними він не виходить.

Жодної інформації про те, де знаходиться військовий і що з ним, отримати не вдається. Востаннє його голос рідні чули 14 лютого. Рідні та близькі хлопця не хочуть вірити у те, що Володимира немає в живих.   
Рідній тітці військового Ользі важко впоратись з хвилюванням. Жінка розповіла "ВСІМ", що вони спробували практично все – звертались до Міністерства оборони, телефонували на «гарячу лінію» Міжвідомчого центру з питань звільнення полонених при СБУ, у військомат, а мати писала заяву до правоохоронних органів.

Однак, інформації, яка б могла допомогти знайти Володимира, так і немає. 
- Обдзвонили вже всіх, кого можна було. Повідомили волонтерам, яких знали, просили їх передати по можливості іншим. Але нічого так і не відомо, - каже Ольга.- Всі лише кажуть – шукаємо. 
Мати військового Тамара Анатоліївна планує вирушити на Схід, де шукатиме тіло сина у моргах. Іншого виходу із ситуації жінка просто не бачить. 
Натомість, поки рідні відчайдушно намагаються знайти військового, на його власній сторінці у соціальній мережі, хлопця практично вже «поховали» його друзі. Серед записів, які залишають на його сторінці – «Вічна пам’ять» та «Слава загиблому герою!». 


Дівчина Володі Марина, як і рідні, сподівається на те, що її коханий живий. Разом із його батьками вони припускають, що він може бути у полоні, тому на дзвінки не відповідає. На сторінці ж у соцмережі «ВКонтакті» Володимира Яневича показує, що хлопець періодично заходить в Інтернет через мобільний телефон. 
- Я йому пишу повідомлення, але він на них не відповідає, - розповідає "ВСІМ" Марина. – Пробую дзвонити постійно.  Гудки йдуть, але потім щось вибиває, а буває поза зоною досяжності зовсім. Знаю лише, що вдалося визначити через телефон його місцезнаходження. Кажуть, що він зараз знаходиться в Горлівці. Але ніхто точно нічого не каже і не знає.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up