Вулицями Хмельницького пройшлись кілька десятків пар близнюків

Вулицями Хмельницького пройшлись кілька десятків пар близнюків
У Хмельницькому відбувся парад близнят. Таке дійство проводиться вже четвертий рік поспіль і щоразу збирає все більшу кількість охочих.

Аби взяти участь у ході, учасники спеціально реєструвались. За словами організаторів, найстаршій парі, яка відправила заявку на участь, сорок років. Однак, на параді їх не було. Наймолодшим виповнилось лише по три рочки.

- Сьогодні у нас, як завжди, заплановано багато цікавого, - розповідає заступник начальника управління молоді та спорту Хмельницької міської ради Олена Мандзій. – Це конкурси, розваги, усі учасники також гарантовано отримають призи та подарунки.

Відео дня

Очікувалось, що на парад прийде близько 60-ти пар, однак, у ході взяло участь близько трьох десятків. Як кажуть ініціатори, ймовірно, що на заваді стала погода.

Незважаючи на дощ та холод, усі присутні все ж були у хорошому настрої. Дійство зацікавило та викликало позитивні емоції у хмельничан. Люди виходили з приміщення або ж просто зупинялись, аби поспостерігати за учасниками чи сфотографувати.

Близняткам Ані та Насті по сім років. Дівчатка зізнаються, що живуть дружно. Практично не сваряться і не з'ясовують стосунки. А ще додають:"Ми любимо, коли мама нас схоже одягає і купує нам однакові речі".

Артемові і Ромі виповнилось по п'ять років. Їх мама Євгенія Молдован каже, що хлопчиків плутали лише перших кілька років.

- Десь два роки у садочку хлопців не розрізняли. Але, вони зовсім різні, тому в родині в нас такої проблеми не виникало, - каже мати. - У параді беремо участь уже не вперше. 

Вероніці та Вікторії виповнилось по сім років. Дівчата із задоволенням позують перед фотокатерами та залюбки фотографуються з іншими дітьми.

Іван та Андрій Капітанчуки (14): "Нас всі плутають, з цим стикаємось практично щодня. Іноді не розрізняє навіть мама".

Хлопці діляться, що звичка одягатись однаково залишилась ще з дитинства.

- Одягаємо так за звичкою. Це прикольно. Можливо у майбутньому будемо преходити на різний одяг, - кажуть близнята. 

Парад рухався по вулиці Проскурівській до майданчику біля кінотеатру Шевченка.

Для малечі організували насичену розважальну програму

Дітвора мала змогу своїми руками зліпити тістечка різної форми

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:50 На Юності сталася ДТП з тролейбусом (ФОТО) photo_camera 11:19 1 травня починається запис дітей до 1 класу. Як це зробити? 10:44 На 10 вулицях Хмельницького не буде води через ремонт 10:21 Куди звернутися, щоб повернути гроші зі старого електронного квитка? Працюватимуть три локації Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 09:04 Куди здати небезпечні відходи? Графік роботи екобуса у травні 20:45 На Хмельниччині працюватиме 108 постійних пунктів незламності 20:01 На Хмельниччині зростає захворюваність на кишкові захворювання: що потрібно знати 19:17 Житель Хмельниччини з ножем напав на оператора столичної АЗС: його затримали 18:28 Заступник Симчишина особисто прийматиме громадян: де та коли 17:43 У громаді на Хмельниччині таксистів зобов’язали зареєструвати свою діяльність 17:04 "Мам, я скоро прийду": у Хмельницькому попрощалися із 41-річним захисником Юрієм Шамраєм photo_camera 16:41 Як сдати ексзамен ПДР і отримати водійське? Green Way допоможе! (новини компаній) 16:33 На Хмельниччині затримали жінку, яка вдарила чоловіка ножем в живіт 16:01 Рейтинг хмельницьких ВНЗ в Україні 15:33 На Хмельниччині викрили організатора, який переправляв чоловіків через кордон 14:55 Робота у Хмельницькому: є 348 вакансій (СПИСОК) 14:31 Розклад Великодніх богослужінь у храмах Хмельницького 13:46 Військового з Хмельниччини засудили до 5 років ув’язнення 13:14 Як хмельничанам поводитися у поминальні дні: відповідає військовий капелан
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up