Нардеп від Хмельниччини разом з колегами блокував трибуну в Раді

Нардеп від Хмельниччини разом з колегами блокував трибуну в Раді
Фракції "Народного фронту" та Радикальної партії заблокували трибуну Верховної Ради. Депутати вимагали розглянути законопроект про конфіскацію "активів Януковича". Голова ВРУ Володимир Гройсман вирішив закрити вечірнє пленарне засідання парламенту.

Депутати двох фракцій обступили трибуну з усіх сторін. Серед нардепів був і обранець від Хмельниччини Олександр Ксенжук, який пройшов до Верховної Ради за виборчим списком політичної партії «Народний фронт». Спікер парламенту Володимир Гройсман достроково закрив вечірнє пленарне засідання у зв'язку з блокуванням трибуни.

Перед цим лідер фракції «Народний фронт» Максим Бурбак зажадав прийняти законопроект про конфіскацію «активів Януковича».

«Блокування трибуни буде продовжено, поки ми не приймемо рішення про включення до порядку денного законопроекту», -  заявив  Бурбак.

Відео дня

Пізніше спікер ВР Володимир Гройсман заявив, що в середу відбудеться засідання погоджувальної ради стосовно законопроекту і висловив надію, що у четвер депутати ухвалять остаточне рішення.  

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт 20:49 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками. Хто вони Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 20:15 Дев’ять тисяч доларів хотів заробити хмельничанин переправою чоловіка за кордон, — поліція. 19:41 У Хмельницькому районі шукають зниклого чоловіка: прикмети 19:05 Потрібна кров для 8-річної хмельничанки Лізи: як допомогти 18:46 Зберігав наркотики, пропонував хабар: шепетівчанину загрожує тривалий термін ув'язнення 18:18 З якою швидкістю їздять тролейбуси у Хмельницькому (КАРТА) 17:56 В ОДА розповіли, скільки коштів отримали в кредит підприємці Хмельниччини у квітні 17:32 «Йому назавжди 25»: у Хмельницькому попрощалися із Максимом Ковальчуковським photo_camera 17:02 У дитсадку в Хмельницькому районі травмувалась 5-річна Єва. Деталі 16:33 Прокурори вимагають позбавити волі посадовицю з Хмельниччини, яка взяла хабар 15:54 Де не буде світла і води у Хмельницькому 8 травня (АДРЕСИ) 15:15 На в’їзді у Кам’янець водій на ВАЗ врізався у відбійник 14:36 Зеленський вручив «Хрест бойових заслуг» захиснику з Хмельниччини (ФОТО) 14:13 З крана тече іржава вода: яка причина і що робити 13:44 Як працюватимуть дитячі садочки влітку у Хмельницькому 13:20 Ціни на кавуни: за скільки продають у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up