Інгредієнти:
У кефір додати 25 мл олії та 1 яйце. Ретельно перемішайте, посоліть і трохи підігрійте суміш на вогні. Добре помішуйте.
У теплу суміш просіяти 1,5 стакана борошна. Перемішайте виделкою. Має вийти майже однорідна маса.
Решту борошна просійте на робочу поверхню і змішайте з содою. Викладіть суміш в це борошно і вимішуйте, поки не отримаєте еластичне тісто.
Сформуйте з тіста кулю, накрийте рушником і залиште на 10 хвилин.
Тим часом сир натріть на тертці, змішайте з двома яйцями. Ретельно перемішайте. Підсоліть.
Тісто знову вимісіть дайте полежати ще кілька хвилин та розділіть тісто на кілька рівних частин. Майте вийти 4 частини.
Кожну частину розкачайте в коржик товщиною з палець. Покладіть в центр начинку. Защипайте кінці та укладіть швом вниз. Дайти полежати 5 хвилин.
Розкачайте акуратно, щоб не прорвалася начинка. Має вийти корж товщиною 1 сантиметр. Смажте пироги на невеликому вогні з двох сторін до рум’яної скоринки.