Хмельницький “Сокіл” стартує в Кубку Ліги: де і коли дивитися

Хмельницький “Сокіл” стартує в Кубку Ліги: де і коли дивитися
Фото "ІнБев/НПУ"
  • Футзалісти зіграють два матчі в Херсоні.
  • У новому турнірі першими суперниками хмельничан стануть “Кардинал” і “Епіцентр К Авангард”.
  • Дивіться трансляції матчів Кубку Ліги.

У цьому сезоні для команд футзальної Екстра-ліги запровадили новий турнір - Кубок Ліги. Він проводитиметься під час пауз в чемпіонаті, пов’зязаними із матчами національної збірної. Найближчі ігри “жовто-блакитних” пройдуть в товариському турнірі проти Білорусі, Японії та Ірану.

В Кубку Ліги 10 команд були поділені на дві групи. Хмельницький “Сокіл” на першому етапі зіграє із наступними клубами: “Продексім” (Херсон), “Кардинал” (Рівне), “Епіцентр К Авангард” і “Титан” (Покровське). До "фіналу восьми" виходять по 4 команди із кожної групи.

Перші матчі групи хмельничан пройдуть в Херсоні. Тут “Сокіл” зіграє дві гри. До вашої уваги повний календар 1-ого туру та посилання на відеотрансляції поєдинків:

Відео дня

21 вересня, п’ятниця

  • 13.00. “Продексім” – “Титан”

22 вересня, субота

  • 14.00. “Титан” – “Епіцентр К Авангард”

  • 16.15. “Сокіл” – “Кардинал-Рівне”

23 вересня, неділя

  • 12.00. “Епіцентр К Авангард” – “Сокіл”

  • 14.15. “Продексім” – “Кардинал-Рівне”

Другий тур запланований на 26-28 жовтня. Із містом, де пройдуть матчі, ще визначаються. Слідкуйте за новинами спорту і життям Хмельницького на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:09 У Хмельницькому зробили капремонт тролейбуса за 350 тисяч гривень (ФОТО) 16:25 У Хмельницькому нагородили юних науковців 15:43 Хмельничан попереджають про небезпечні стихійні явища: прогноз погоди на 22 травня 15:06 Ціни на полуницю: за скільки продають у Хмельницькому і звідки привозять photo_camera Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 14:42 Навчання з серпня та по суботах: у МОН видали рекомендації для студентів 13:57 У день народження полеглого воїна на Хмельниччині відкрили пам’ятну дошку 13:16 Тіла двох потопельників дістали з водойм рятувальники на Хмельниччині 12:30 На Хмельниччині вбили 75-річного пенсіонера 11:15 Мешканцю Хмельниччини дали умовний термін за вбивство собаки 10:12 За весну на Хмельниччині висадили майже 2,9 мільйона дерев photo_camera 10:00 Шукаєте де вигідно придбати будівельні матеріали? Добірка будівельних баз та магазинів 09:08 У Хмельницькому проводять онлайн-опитування про громадський транспорт (АНКЕТА) 20:42 Предстоятель ПЦУ Епіфаній відвідав Хмельниччину (ФОТО) 19:53 На Хмельниччині попрощались із чотирма захисниками України. Хто вони 19:14 На Хмельниччині правоохоронці врятували від загибелі трьох кошенят (ФОТО) 18:34 Понад 110 тисяч виманили "мобільні оператори" у двох жителів Кам'янеччини 17:51 Робота у Хмельницькому: є 367 вакансій (СПИСОК)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up