Кубок області з футболу: «Фортеця» вистояла проти «Случа»

Кубок області з футболу: «Фортеця» вистояла проти «Случа»

У перших матчах півфіналу впевнений крок до фіналу зробила команда з Красилова. Дещо несподіваним результат зафіксовано в Старокостянтинові.

Чотири команди претендують на вихід до фіналу кубку Хмельниччини з футболу. Після перших матчів півфінальної стадії у всіх залишаються шанси на продовження боротьби. Найменшими вони є у ФК «Дунаївці». Ця команда на домашньому полі програла красилівському «Случу. (0:2). Відіграти такий гандикап на виїзді буде дуже важко.

У Старокостянтинові фаворитом матчі вважалися господарі. «Случ» і в чемпіонаті виступає краще за камянецьку «Фортецю». Та й заявка на участь в аматорській лізі України піднімає планку в результатах на обласному рівні. Та камянчани на це не зважали і просто боролися на футбольному полі. У підсумку їм вдалося здобути прийнятну перед домашньою грою нічию (1:1).

Кубок Хмельницької області з футболу, 1/2 фіналу. Перші матчі

Відео дня

Случ С – Фортеця – 1:1

Дунаївці – Случ К – 0:2

Матчі-відповіді заплановані на суботу, 20 серпня. Фінальний поєдинок пройде у Хмельницькому 25 серпня. Хто вийде на «Поділля» і виграє кубок? Дізнаєтесь, слідкуючи за оновленнями на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up