«Поділля» розпочало сезон прикрою поразкою в Хмельницькому

«Поділля» розпочало сезон прикрою поразкою в Хмельницькому
У першому домашньому матчі молодим гравцям не вистачило 15 хвилин для того, аби здобути хоча б нічию.

Чемпіонат України з футболу серед аматорів повернувся до Хмельницького. Місцеве новостворене «Поділля» приймало команду «Волока» з Буковини. Сільська команда уже не вперше виступає на всеукраїнському рівні і по складу виглядала більш досвідченим за свого опонента. Усе це робило гостей фаворитом протистояння. Та для суперника хмельничан гра видалась не такою простою, як вони очікували.

У першій половині гри команди створили обмаль гольових моментів. В одному з них нападник гостей дивом не переправив м’яч з метра уже в пусті ворота. Хмельничани відповідали гострими контратаками. Одна з них навіть завершилася точним ударом. Та Віталій Костишин перед цим на мить випустив м’яч за межі поля і гол було не зараховано.

В другій половині гри перевагою більше володіли гості. Вони створили чимало гострих моментів біля воріт Манука Восканяна. Молодий голкіпер рятував команду здавалося у безвихідних ситуаціях. Та навіть він був безсилим, коли гості, можна сказати, просто запхали м’яч у сітку воріт. Сталося це на 79 хвилині матчі. Решту матчу хмельничани намагалися відігратися. Близькими до успіху були Ян Морговський та Віталій Ягодзінський. Та їхнім ударам головою бракувало точності.

Відео дня

У підсумку мінімальна перемога гостей із Буковини. Гравці «Поділля» своєю грою показали, що в поточному чемпіонаті України вони не будуть «хлопчиками для биття». Перемогти молоду, але амбітну, команду буде непросто жодному із суперників. Наступний матч хмельничани знову зіграють перед власними вболівальниками. На стадіон «Поділля» завітає «Нива-В» з Вінниці. Гра запланована на 30 квітня. Слідкуйте за новинами «Поділля» та Хмельницького разом із «ВСІМ».

У Волочиську «Агробізнес» після першого тайму виграє із рахунком 1:0 в матчі проти тернопільської «Ниви».

«Поділля» (Хмельницький) – «Волока» (Чернівецька область) – 0:1

Гол: Олександр Омаров (79)

Поділля: Восканян (Левченко,90) - Орошкевич (Шульган, 78), Гресь (к), Миколайчук, Богуславський - Ліповуз, Бабак (Чуловський, 59), Муляр (Прилуцький, 90), Костишин (Джурко, 71), Степанюк (Ягодзінський, 68) - Морговський (Савера, 81)

Попередження: Орошкевич (19), Костишин ( 54), Ягодзінський (73) - Руснак (31)

23 квітня, 16:00, Стадіон «Поділля» (Хмельницький), 600 глядачів

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:06 Житель Хмельницького району вкрав квіти з могили загиблого воїна 11:41 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: календар матчів 4 травня 11:26 Як хмельничани називають дітей: підбірка рідкісних і поширених імен за квітень 11:22 Що таке зубні імпланти, чи боляче їх ставити і як довго служитимуть. Огляд стоматологій Хмельницького Від читача 15:12 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 у Хмельницькому 10:11 Допомога рідним військових й пораненим захисникам: прийом будуть вести в Славутському ЦНАПі 09:03 У Хмельницькій міській раді скликають сесію: які питання розглянуть 20:45 Зменшилась кількість скарг: Симчишин підбив підсумки опалювального сезону у Хмельницькому 20:02 Комендантська година у Великодню ніч: чи будуть діяти обмеження на Хмельниччині 19:19 Як працюватиме пошта на Великдень на Хмельниччині: графік роботи 18:32 У Хмельницькому відзначили прикордонників з нагоди професійного свята 17:44 Хлопець, який вкрав 20 тисяч доларів у пенсіонерки, оскаржував вирок: що вирішили 16:58 Які вироки отримують члени ВЛК та МСЕК, яких спіймали на хабарництві 16:25 У Хмельницькому відбудуться великодні майстер-класи: коли і де 15:38 «Підвищення радіаційного фону»: в «Енергоатомі» спростували інформацію 15:07 Ціни на яйця: за скільки продають у Хмельницькому перед Великоднем photo_camera 14:32 Викрав людину і вимагав 150 тисяч доларів: засудили жителя Хмельниччини 14:01 На Хмельниччині до реєстру корупціонерів потрапили 104 особи. Деталі 13:19 У Хмельницькому і в Городку стались ДТП: є постраждалі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up