На міському пляжі з'явилися нові лавки. Скільки на них витратили

На міському пляжі з'явилися нові лавки. Скільки на них витратили
Фото управління ЖКГ
  • Вздовж пішохідної доріжки встановили 5 лавок. 

  • Кошти виділили із міського бюджету. 

  • З чого виготовили лавки та що ще планують зробити цьогоріч на пляжі, розповів головний комунальник міста.

Чергове оновлення на міському пляжі з’явилося напередодні. Вздовж пішохідної доріжки встановили 5 двосторонніх дерев’яних лавок. Виготовили їх за кошти міського бюджету. На кожну витратили по 15 тисяч гривень. Детальніше про оновлення журналістам vsim.ua розповів начальник управління ЖКГ міста Василь Новачок. 

Довжина кожної лавки - 3 метри, а ширина - один метр. Вони двосторонні, зі спинкою посередині. Ніжки - з металевих пластин товщиною 8 міліметрів. Все інше зроблено із соснових дощок - товщиною 40 міліметрів. За словами Василя Новачка, комунальники встановили лавки на бетонні закладні. Тому головний комунальник міста висловлює сподівання, що вони будуть антивандальними. 

Відео дня

Цьогоріч, за словами Василя Новачка, на міському пляжі встановлять ще 10 тіньових грибочків. Вони з’являться ближче до купального сезону. 

Фото управління ЖКГ
Фото управління ЖКГ

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Леонид Наседкин

    На сколько времени их хватит?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up