Новини компанії: Економно та екологічно - метан замість бензину і пропану

Новини компанії: Економно та екологічно - метан замість бензину і пропану
Економія, екологія, безпека - три основні переваги використання природного газу (метану) як палива для моторів. Незаперечна і економічна вигода його застосування: при витраті на 100 кілометрів шляху, метан обходиться в середньому майже в 2 рази дешевше, ніж бензин.

Сучасна Європа, Америка та Азія вже переводять державні та приватні автопарки на природний газ метан. У Європейському союзі діють безліч програм і ініціатив, спрямованих як на економію на паливі, так і на екологічну складову - зменшення викидів шкідливих речовин в атмосферу. Такі країни як Італія, Німеччина, Франція, Швеція та багато інших володіють найчисленнішою кількістю автомобілів на природному газі метан серед всіх Європейських країн. Так само можна привести в приклад Чехію, яка повністю переобладнала автопарк національної поштової служби на метан. На метані також їздить величезна кількість автобусів і муніципальний транспорт в розвинених країнах.

      Україна так само має значну кількість автомобілів на метані, особливо, це вантажний транспорт, і транспорт, що використовується для пасажироперевезень. Компанія УКРГАЗ, завдяки розвиненій мережі заправок природним газом, а також мережею власних терміналів може забезпечити доступ до заправки газом метан практично на всій території України. Також УКРГАЗ здійснює доставку палива на підприємства і в автопарки, чим вже успішно користуються більше 250-ти підприємств країни.

        Чим же так вигідний метан? Які його основні переваги для автопарків? Це:

- екологічності палива - метан не має шкідливих викидів на відміну від бензину та пропану;

- економія: витрата метану на цілих 25% менше ніж пропану;

- за вартістю він набагато нижчий бензину, хоч і має вище октанове число.

     Протягом січня і лютого діє спеціальна ціна від УКРГАЗ на переобладнання автомобілів на метан - 5000 грн за вантажний автомобіль, і 7000 грн - легковий.

   Для додаткової інформації в Хмельницькому та Чернівцях звертайтеся за телефоном: (097) 748-12-26.

Більше інформації на сайті: www.ukrgaz.biz

 

на правах реклами

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:21 «Мобілізація – «це не повістка на цвинтар»: інтерв'ю з бійцями 19-го стрілецького батальйону Хмельницького play_circle_filled photo_camera 18:16 Суд конфіскував у росіянина успадковані земельні ділянки на Хмельниччині 17:40 Засудили хмельничанина, який п’яним насмерть переїхав 5-річного хлопчика (ФОТО) 17:04 Дівчина із Польщі приїхала оперуватися у Хмельницький Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 16:22 На Хмельниччині затримали посадовця за вимагання 8 тисяч доларів 15:34 Третьокласниця із Хмельницького отримуватиме президентську стипендію 14:50 У Кам'янці-Подільському потяги зустрічають та проводжають під мелодію «Щедрика» 14:02 На Пасхальні вихідні сталися три аварії у Хмельницькому районі, – поліція 13:09 Хмельничан попереджають про погіршення погоди і небезпечні стихійні явища 12:02 На проспекті Миру пʼяний на «Hyndai» спричинив ДТП. Постраждала жінка 11:44 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: фотоогляд матчів 10:16 Хмельницькі села, яких уже немає. Де вони були та що про них відомо photo_camera 09:41 У Хмельницькому районі провели футбольний турнір в пам’ять про загиблого воїна photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up