ВСІМ Бізнес-ліга: «Ауді» - нова команда з великими планами

ВСІМ Бізнес-ліга: «Ауді» - нова команда з великими планами

Історія «Ауді» розпочалась із турніру від «ВСІМ» у 2015 році. За рік команда зміцніла і готова до нових звершень.

Кожного року «Медіа-Холдінг «ВСІМ» проводить міні-футбольний турнір серед аматорських команд. «ВСІМ Бізнес-ліга» - проект, який об’єднує працівників підприємств заради перемоги. Кожен зможе продемонструвати свої вміння на майданчику, відчути незабутню атмосферу та підтримати своїх. «ВСІМ Бізнес-ліга» - це круто!  Новий сезон «ВСІМ Бізнес-ліги» стартує 14 травня. На сайті vsim.ua ви зможете ознайомитися із усіма командами, які боротимуться за почесний трофей.

Команда «Ауді» була створена весною 2015 року. Першим турнір -  «ВСІМ Бізнес-ліга». До складу колективу увійшли переважно молоді гравці. Разом із досвідченими футболістами вони зуміли уже з перших матчів продемонструвати змістовну гру. Команда «Ауді» добряче попсувала нерви суперникам. Та брак досвіду завадив колективу потрапити до плей-офф.

Одним із кращих матчів на турнірі для «Ауді» стало протистояння із майбутнім тріумфатором. «Бамбук» лише наприкінці поєдинку зумів уникнути поразки – 2:2. Ще одна нічия проти «Фаворита» та поразка від головного конкурента команди «Rexsoft» завадили «Ауді» зайняти одне з прохідних місць. Тому команда продовжила боротьбу у турнірі за 5-12 місця. У підсумку здобула лише 11 місце.

Відео дня

Відразу по завершенні «ВСІМ Бізнес-ліги» «Ауді» стартувало в міському чемпіонаті з міні-футболу. Лише в останньому турі групового етапу дивізіону 2 команда зуміла пробитися до плей-офф. В 1/8 фіналу на неї очікувала «Тетра». Майбутній тріумфатор переміг «Ауді» з рахунком 11:2. У втішному турнірі командла здобула дві перемоги та здобула підсумкове 14 місце.

Наступним викликом для «Ауді» стала зимова Преміум-ліга з футзалу. У новому сезоні перед командою стояло завдання виходу до дивізіону 4. Для виконання непростої місії в колектив запросили ряд нових виконавців. Вони значно підсилили гру і допомогли «Ауді» здобути бронзові нагороди. Підвищення в класі здобувалося у перехідних матчах.

У новому сезоні «ВСІМ Бізнес-ліги» «Ауді» потрапило у досить непросту групу. Суперниками команди на груповому етапі стануть «Фахівець», «Інтерпродсерівіс» та «X-city». Саме проти цих опонентів «Ауді» розпочне свою боротьбу за почесний трофей. Слідкуйте за перебігом міні-футбольних баталій разом із «ВСІМ».

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 На Хмельниччині працюватиме 108 постійних пунктів незламності 20:01 На Хмельниччині зростає захворюваність на кишкові захворювання: що потрібно знати 19:17 Житель Хмельниччини з ножем напав на оператора столичної АЗС: його затримали 18:28 Заступник Симчишина особисто прийматиме громадян: де та коли Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 17:43 У громаді на Хмельниччині таксистів зобов’язали зареєструвати свою діяльність 17:04 "Мам, я скоро прийду": у Хмельницькому попрощалися із 41-річним захисником Юрієм Шамраєм photo_camera 16:41 Як сдати ексзамен ПДР і отримати водійське? Green Way допоможе! (новини компаній) 16:33 На Хмельниччині затримали жінку, яка вдарила чоловіка ножем в живіт 16:01 Рейтинг хмельницьких ВНЗ в Україні 15:33 На Хмельниччині викрили організатора, який переправляв чоловіків через кордон 14:55 Робота у Хмельницькому: є 348 вакансій (СПИСОК) 14:31 Розклад Великодніх богослужінь у храмах Хмельницького 13:46 Військового з Хмельниччини засудили до 5 років ув’язнення 13:14 Як хмельничанам поводитися у поминальні дні: відповідає військовий капелан 12:15 Викрадачу електросамоката дали 5 років увʼязнення 11:18 Скасували 24 закупівлі на 128,5 мільйона. Дізналися деталі 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:04 У Хмельницькому районі на місці пожежі знайшли тіло чоловіка photo_camera 09:17 Три перемоги і одна поразка: огляди матчів хмельницьких команд play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up