ДТП в центрі Хмельницького: "ВАЗ" перекинувся на дах

ДТП в центрі Хмельницького: "ВАЗ" перекинувся на дах

Два автомобілі зіткнулися на перехресті вулиць Грушевського та  Героїв майдану. 

За даними правоохоронців, аварія сталася близько 19:00. Зіткнулися "ВАЗ " та "Крайслер". На місце викликали "швидку". Спочатку учасники ДТП від госпіталізації відмовилися. За деякий час медиків викликали знову. 

- Знову викликали швидку водієві "шістки" та пасажиру - дівчині, їх забрала швидка, - повідомляють в прес-службі патрульної поліції Хмельницького. 

Причини дорожньо-транспортної пригоди з'ясовуються. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Anonymous

    .............по  ходу   водила  жигулей  был под наркотиком......навалился и думал шо это не жигуль а ферари....
  • Анонім

    Водій Крайслера їхав на зелений сигнал світлофора,  а водій шістки вирішив не зупинятись на червоний. І так, коли водій крайслера наполіг на проходженні експертизи на алкоголь - водієві шістки одразу стало погано...
  • Анонім

    По моему крайслер хотел проскочить, но цикл желтого сигнала сфетофора короткий

    Анонім reply Анонім

    А зі слів очевидців саме водій Жигуля хотів проскочити на червоний... А коли полісмени сказали що потрібно їхати на Ватутіна проходити огляд на стан алкогольного або наркотичного сп’яніння водію Жигулів раптом стало "погано" і він викликав собі швидку!
  • Ожгибицев Александр

    кто то снова искал пакемонов за рулем?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:04 "Мам, я скоро прийду": у Хмельницькому попрощалися із 41-річним захисником Юрієм Шамраєм photo_camera 16:41 Як сдати ексзамен ПДР і отримати водійське? Green Way допоможе! (новини компаній) 16:33 На Хмельниччині затримали жінку, яка вдарила чоловіка ножем в живіт 16:01 Рейтинг хмельницьких ВНЗ в Україні Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 15:33 На Хмельниччині викрили організатора, який переправляв чоловіків через кордон 14:55 Робота у Хмельницькому: є 348 вакансій (СПИСОК) 14:31 Розклад Великодніх богослужінь у храмах Хмельницького 13:46 Військового з Хмельниччини засудили до 5 років ув’язнення 13:14 Як хмельничанам поводитися у поминальні дні: відповідає військовий капелан 12:15 Викрадачу електросамоката дали 5 років увʼязнення 11:18 Скасували 24 закупівлі на 128,5 мільйона. Дізналися деталі 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:04 У Хмельницькому районі на місці пожежі знайшли тіло чоловіка photo_camera 09:17 Три перемоги і одна поразка: огляди матчів хмельницьких команд play_circle_filled 17:33 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up