Нічна погоня: жінка на “Mitsubishi Colt” тікала від хмельницьких патрульних (ВІДЕО)

Нічна погоня: жінка на “Mitsubishi Colt” тікала від хмельницьких патрульних (ВІДЕО)
Скріншот з відео патрульної поліції Хмельницької області.
  • Поліцейські на Курчатова зупинили автомобіль, який їхав по зустрічній і порушував ПДР.
  • За кермом була 24-річна жінка. В неї помітили ознаки сп’яніння.
  • Поки патрульні оформляли порушника, вона почала тікати й мало не збила правоохоронців.

Минулого тижня у Хмельницькому нетверезим за кермом попався 21 водій. Серед них було 2 жінки. Одна навіть намагалася уникнути проблем із законом і хотіла втекти від патрульних.

На лінію 102 надійшло повідомлення про те, що в Гречанах автомобіль їздить на високій швидкості та виїжджає на зустрічну смугу руху. Було це після десятої вечора неділі, 23 вересня. На виклик прибули патрульні й зупинили “Mitsubishi Colt”. За кермом була 24-річна жінка.

Під час спілкування із водійкою, поліцейські помітили у неї ознаки алкогольного сп’яніння. Хмельничанка не захотіла проходити огляд на місці чи в лікарні. Також жінка відмовилася пред’явити документи. Тому, як повідомляють в патрульній поліції, правоохоронці почали оформляти адмінматеріали.

Відео дня

Поки патрульні заповняли протокол, жінка сіла за кермо свого автомобіля і почала тікати. По дорозі вона мало не збила поліцейських. Втекти далеко їй не вдалося.

Патрульні зупинили втікачку і оформили адмінматеріали за трьома статтями КУпАП: керування авто в стані сп’яніння, невиконання вимог про зупинку і відмова пред’явити документи. Вину жінки встановлюватиме суд. Слідкуйте за життям Хмельницького на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Сіма

    Може сподівалась, як і інші водії подібні,  що за час погоні алкоголь вивітриться

    Мастер Автополив reply Сіма

    Хорошо, чпо пид час погони с нее трусы не выветрило.
  • Дарья

    Так надо показать всем ,эту героиню,может стыдно будет...
  • Мастер Автополив

    Хотелось написать про коварного карлика из северной мокшандии, который подло спаивает наших чэмных жиночок и за руль их усаживает, но не буду. И так все понятно. Вобще, в принципе, можно было бы все негаразды и беды на него сваливать.
  • Валя Кришталь

    Таким за рулеи не иісце права купила а розуму ні
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up