"ТІК" у Хмельницькому: танці у залі, хмельничани у вишиванках та улюблені пісні

"ТІК" у Хмельницькому: танці у залі, хмельничани у вишиванках та улюблені пісні
Зал заповнений вщент. Під час виступу легендарного "ТіКу" на чолі з Віктором Бронюком глядачам важко було всидіти на місцях. Хмельничани кожну пісню переживали разом з артистом. Разом співали, разом і "запалювали".
Гурт уже десять років на сцені. У рамках ювілейного всеукраїнського туру під назвою "Люби ти Україну" всенародні улюбленці відвідали і Хмельницький. Музиканти розважали публіку як вже славнозвісними і популярними хітами, так і піснями із нового альбому. У цей вечір обласна філармонія "здригалась" від гучних оплесків та шаленого крику. 
Свій виступ музиканти розпочали із виконання гімну. Зал, стоячи, підспівував. Багато присутніх були у вишиванках, навіть малеча. 
Найбільшого сплеску емоцій, напевно, викликало виконання "Свєти", хітів "Білі троянди", "Олені" та "Біла хмара, чорна хмара". Публіка прямо-таки рвалася у танок. Музиканти гурту викладалися на повну та шаленіли від теплого прийому і захвату глядачів. 
Полюбились хмельничанам і ліричні композиції гурту "ТіК". Підспівували пісні: "Не цілуй", яку Віктор Бронюк записав разом з Іриною Білик, "Ще так далеко до весни", і, звісно ж, "Для мами". Остання і взагалі розчулила жіночу половину залу. 

Сам фронтмен старався дивувати публіку, майстерно вправлявся із різними музичними інструментами та жартував. 
"Так, я люблю Україну!" - саме цим хітом і завершували музиканти свій виступ. Патріотичний шлягер припав до душі усім присутнім і задав відповідний настрій. Зал виконував пісню стоячи. 
На закінчення, хлопцям скандували "Молодці!" та кликали на "біс". Віктор Бронюк дав можливість обрати глядачам, яку пісню вони хочуть почути ще раз. Думки у залі розійшлися. Ще раз хмельничани веселились під "Біла хмара, чорна хмара", хором співали і пританцьовували. 
По завершенні виступу музиканти роздавали автографи та фотографувались із глядачами.
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    запальні хлопці, я б собі таких на весілля запросила
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:04 "Мам, я скоро прийду": у Хмельницькому попрощалися із 41-річним захисником Юрієм Шамраєм photo_camera 16:41 Як сдати ексзамен ПДР і отримати водійське? Green Way допоможе! (новини компаній) 16:33 На Хмельниччині затримали жінку, яка вдарила чоловіка ножем в живіт 16:01 Рейтинг хмельницьких ВНЗ в Україні Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 15:33 На Хмельниччині викрили організатора, який переправляв чоловіків через кордон 14:55 Робота у Хмельницькому: є 348 вакансій (СПИСОК) 14:31 Розклад Великодніх богослужінь у храмах Хмельницького 13:46 Військового з Хмельниччини засудили до 5 років ув’язнення 13:14 Як хмельничанам поводитися у поминальні дні: відповідає військовий капелан 12:15 Викрадачу електросамоката дали 5 років увʼязнення 11:18 Скасували 24 закупівлі на 128,5 мільйона. Дізналися деталі 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:04 У Хмельницькому районі на місці пожежі знайшли тіло чоловіка photo_camera 09:17 Три перемоги і одна поразка: огляди матчів хмельницьких команд play_circle_filled 17:33 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up