Куди піти у вихідні 15 і 16 вересня. ВСІМ рекомендує

Куди піти у вихідні 15 і 16 вересня. ВСІМ рекомендує
  • На вихідні для дітей підготували цікаві виступи просто неба бля кінотеатру Шевченка, а також захоплюючі вистави. 
  • А от дорослих запрошують відвідати пізнавальні тренінги та семінари, а також послухати приємну музику. 

15 вересня (субота)

08:00 - тест-драйв бревету "Подільські Товтри". 

Маршрут: Хмельницький - Гвардійське - Городок - Івахнівці - Сатанів - Зайчики - Волочиськ. Волочиськ - Хмельницький (приміський електропотяг о 18:30, прибуття о 20:00). 

Відео дня

10:00 "Агро-Поділля 2018" на території ТСЦ "Поділля". 

Відвідувачам продемонструють різноманітне сільськогосподарське обладнання вітчизняних виробників та техніку закордонних виробників. Також гості зможуть ознайомитися з різноманіттям продукції від аграріїв області. Хмельничани матимуть змогу придбати промислові та продовольчі продукти, зокрема мед, овочі, фрукти, молоко та м'ясо, засоби для захисту рослин тощо.

10:00 - фестиваль трансформацій "GinG" у АСТАР, що на Героїв Майдану, 38. Вхід: 500 гривень. 

Фест - одна велика Трансформаційна гра, яка складається з трьох кіл. Три лінійки ігор, плюс четверта нічна. Кожна лінійка складається з чотирьох ігрових зон:

  1. Стосунки, партнерство, кохання, сім’я.
  2. Бізнес, гроші, робота, стратегії, проекти, реалізація.
  3. Я-ресурс, саморозвиток.
  4. Виконання бажань.

12:00 - презентація-свято «Мріємо. Творимо. Радіємо» на майданчику перед кінотеатром Шевченка. Вхід вільний. 

Таланти покажуть творчі колективи Палацу творчості для дітей та юнацтва. 

14:00 - несерйозні розмови про детективи у книгарні "Є". Вхід вільний.

Книгарня "Є" запрошує своїх читачів на “несерйозні розмови”. Цього разу на відвідувачів чекає знайомство з найцікавішими детективами сучасної дитячої та підліткової літератури. 

21:00 - виступ гурту Амігурумі у ПаПаПабі. Вхід вільний. 

Колектив "Амігурумі" - це унікальний проект, адже одразу дві вокалістки, які виконують найновіші сучасні українські та зарубіжні хіти.

16 вересня (неділя)

10:00семінар-практикум "Як хоче жінка" за адресою: вул. Проскурівська, 15. Вхід: 700 гривень. 

На семінарі учасниці:

  • дізнаються, від чого залежить і з чого складається жіноча сексуальність;
  • переконаються, що сексуальність є в кожного і кожної;
  • дізнаються, яка вона;
  • звернуться до розвитку й становлення сексуальності;
  • дослідять почуття стосовно сексуальності;
  • дізнаються, як розкрити та розвинути свою сексуальність. Це потрібно для того, аби відчувати себе бажаною в будь-якому віці, аби бути сексуальною і привабливою.

11:00тренінг Шлях до себе за адресою: пров. Військоматський, 4. Вхід: 250 гривень. 

Упродовж 4-ох годин роботи учасники матимуть нагоду: 

  • познайомитися з японським поняттям сенсу буття - "ікігай", що дає відповіді на запитання "Хто я?", "Навіщо я живу?", "Яку користь я можу принести світу?"; 
  • усвідомити які таланти, здібності та якості необхідні для досягнення ваших мрій і цілей; 
  • створити свій алгоритм досягнення власної цілі; 
  • посилити мотивацію і відшукати ресурси для реалізації свого призначення та просто весело провести час в компанії однодумців.

12:00 - ділова гра «Етичний кодекс «Подолянчика» у Палаці творчості для дітей та юнацтва. Вхід вільний. 

Для дітей придумали нову розвагу - ділову гру. Дітлахи вчитимуться розв'язувати конфлікти. 

12:00 - дитяча вистава "Карлсон, котрий живе на сцені" у театрі ляльок "Дивень". Вхід: 25-27 гривень.

Карлсона, котрий живе на даху, створила шведська письменниця Астрід Ліндгрен. А того Карлсона, котрий живе на сцені, покажуть у ляльковоу театрі "Дивень".

16:00вистава "Лесині листи" у театрі ляльок "Дивень". Вхід: 25-27 гривень.

Актриса Лідія Корницька у поетичній фантазії за мотивами дитячих листів ЛЕСІ УКРАЇНКИ. 

16:00 - ювілейний концерт Сергія Білецького "Коли приходять друзі" на стадіоні "Поділля". Вхід вільний. 

Ведучі - Марина Семенюк та Андрій Романіді. Артисти: Юлія Білецька, Володимир Смотритель, Вадим та Євген Гжегожевські, Олег Стаднік, Михайло Люшня, Іван Пустовий, Василь Муляр, Василь Цимбалюк, Олександр Попов, Ігор Білий, Леонід Мазур, Олександр Лактіонов, Олександр Крулик, Валентина Чекановська, Людмила Пшенична, Рустам Коновалов, діти Богдан та Володимир Мислицькі, Настя Цисар, Віка Яцишина, Родомір та Денис Кузнєцови. Також у програмі рукопашний бій (8-ий полк), виступи кінологів (прикордонна академія), бойовий гопак.

18:00 - перегляд фільму «Літо» в центрі розвитку театру "Час Т", що на Проскурівського підпілля, 71. Вхід: pay what you want.

Запрошують відвідати перегляд фільму «Літо», який відбудеться в рамках проекту «Артхаус в Т». «Артхаус в Т» це ще один проект ЦРТ "Час Т" для популяризації сучасного мистецтва в нашому місті. У цьому випадку кіномистецтва. Ми будемо дивитися та ділитися враженнями від фільмів, які ви наврядчи подивилися б самі вдома. Сюжет заснований на маловідомих фактах біографії Віктора Цоя (Тео Ю) та розгортається влітку 1981 року в Ленінграді. Основна сюжетна лінія фільму — історія знайомства й стосунків 19-річного Цоя, 26-річного Майка Науменка (Роман Білик) і його дружини Наталії (Ірина Старшенбаум), а також становлення Ленінградського рок-клубу та запис першого альбому Цоя.

18:00ретро-вечірка "Для тих, кому за…"  у сквері Шевченка. Вхід вільний. 

Бажаєте приємно провести час - завітайте на ретро-вечірку.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up