На хмельницький євромайдан бутерброди та чай не несіть!

На хмельницький євромайдан бутерброди та чай не несіть!
На хмельницькому євромайдані годують і пригощають чаєм. Однак, у допомогу від хмельничан готові страви не приймають.

- Ми просимо хмельничан не приносити готові страви. Якщо ви бажаєте допомогти, то ліпше принесіть продукти, ми самі зготуємо, - каже речник штабу національного спротиву Олексій Голеншин. - Це робиться не тому, що нам не потрібна допомога, а щоби уникнути провокацій. Ми ж не знаємо, якою є якість їжі, яку нам принесуть. І не можемо це давати людям.

Допомогти учасникам євромайдану у Хмельницькому та Києві можна на майдані Незалежності. Продукти та гроші приймають у наметі біля пам"ятника, а також у приміщенні штабу по Гагаріна, 18 (приймальня громадян, за дошкою пошани "Кращі люди Хмельниччини")

Також штаб відкрив рахунок, на який можна перерахувати пожертви. Публікуємо реквізити:

Відео дня
> Приватбанк, МФО 305299, ЄДПРОУ 14360570, номер рахунку 29244825509100. Панасюк Василь Миколайович, ІПН 1969316336, номер картки 5168 7420 6337 7422

Усі новини про #євромайдан у Хмельницькому - тут.

Коментарі (6)
  • Anonymous

    Сало это хорошо, на майдане вкусно. А кому, чего не так, жуй себе капусту. Для худобы смакота, белая, хрустящая. А вообще сойдет трава, с землей, но настоящая..
  • Anonymous

    Я те отвечаю я уважаю твою позицию росия и украина - братья и сестры мы должны быть вместе! нах европа - вступите в москву, к вам приедут узбеки и казбеки, будут все делать а вы будете красиво отдыхать! ТАМОЖЕНЫЙ СОЮЗ СИЛА!
  • Anonymous

    Опаопаопапа! Ланочка, так как нащет погулять т
  • Anonymous

    Героям - САЛА!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up