У Хмельницькому студентський страйк: закликають замість пар йти на майдан (ВІДЕО)

У Хмельницькому студентський страйк: закликають замість пар йти на майдан (ВІДЕО)
Студенти, які вийшли на загальноміський страйк на майдан, закликають товаришів по навчанню долучитися до протестів. Зараз колона рушила до педакадемії.

14:20. Колона, обійшовши навчальні залади, повернулася на майдан. Далі - тут.

12:49. Колона студентів дійшла до медичного коледжу. По дорозі їм сигналили автомобілісти та махав руками народ.

Відео дня
>

- Я не заперечую, сам ходжу на майдан, але після третьої години, - говорить директор медичного коледжа Іван Нагорний. – Агітувати нікого не буду, бо не маю на це права, якщо студенти хочуть, вони можуть йти. Але «енки» треба буде відробляти, бо людина, яка стане фахівцем, повинна мати якісні знання. Діти, які тут навчаються, неповнолітні, за них ми несемо відповідальність. Після третьої години – будь ласка.

Студенти училища до акції не приєдналися.

Хода вирушила до школи №16. Діти також не пішли страйкували, а лише виглядали з вікон і знімали страйкуючих на мобілки. До школи страйкуючих пустили неохоче, але директорка пішла на діалог і пояснила, що, як і директор медучилища, що під час уроків діти повинні бути у школі, а не йти на майдан, і за них несуть відповідальність вчителі. Тим більше, що вони неповнолітні.

У всіх закладах, де були страйкуючі, окрім питання, чи не запереує адміністрація проти того, що студенти та учні вийдуть на майдан під час навчання, члени страйкового комітету Віталій та Яна просили дозволу роздавати біля входу у заклади листівки із закликами йти на майдан вранці 3 грудня.

Студенти рухаються до ХУУПу.

11:42. Протестуючі вийшли з перемовин з криками «Ганьба!». До мітингуючих долучилася одна група, яка разом з викладачкою англійської мови пішла на майдан.

11:14. Студенти вимагають від ректора гуманітарно-педагогічної академії обіцянки, що за підтримку євромайдану щодо учасників мітингу не буде репресій. У зворотному випадку обіцяють від завтра, 3 грудня, блокувати вхід до академії. Голова студради запросила активістів на переговори. З педакадемії до протесту долучився лише один студент. Викладачі кажуть – ми не забороняємо, ми тільки за, щоб студенти відстоювали свою думку. 

11:01. У колоні близько сотні молодих людей. Студенти загорнені у прапори України, вигукують «Слава Україні! – Героям слава!». Рушили до педагогічної академії, звідти – до інших ВНЗ міста.

Аналогічний страйк у Хмельницькому відбувся 27 листопада. Тоді на вулиці вийшли кілька сотень студентів. На євромайдан відпустили не всіх - керівництво кількох ВНЗ назвало акцію зривом навчального процесу та заборонило студентам брати у ній участь. Як це було - тут.

Усі новини про #євромайдан у Хмельницькому - тут.

Коментарі (30)
  • Anonymous

    Правильно некуй учиться!!! Хоть будет потом кого долпоебами называть(:smile:)
  • Anonymous

    Похмелись за Батю, пидарашка, ведь он, таких как ты, "детей" не предаст.
  • Anonymous

    я влюбился ты молодец сташная вещь на видео во, реально улыбнуло http://www.youtube.com/watch?v=v4LXnn3pDMI наши люди на позитиве реально!
  • Anonymous

    я руский. я бываю иногда в хмельницке. раньше работал там. потому мне не безразлична
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:29 На Хмельниччину “на щиті” повернулися шість військових: хто вони 19:38 У Хмельницькому через замкнення електромережі загорілось підприємство (ФОТО, ВІДЕО) 18:55 На півночі Хмельниччини зацвіла рідкісна рослина (ФОТО) 18:12 На Хмельниччині є 3,5 тисячі безробітних. Які для них є вакансії? Від читача 13:40 Уряд врегулював питання оплати за оренду державного та комунального майна 17:40 Хмельничан запитають про проблеми в громаді: коли та як пройде опитування photo_camera 17:09 Трьох дітей визволяли рятувальники із зачинених квартир на Хмельниччині 16:35 Побиття військового у храмі на Володимирській. Священнослужителю УПЦ винесли вирок play_circle_filled 16:11 Попереду вихідні: якою буде погода 11-12 травня на Хмельниччині 16:04 Шале за три місяці під ключ: про переваги капітального будинку AlpChalet (новини компаній) 15:42 Хмельниччина лідирує за посівними площами цукрових буряків 15:01 Під час прощання присвоїли звання полковника: загинув Олександр Ровенчук з Хмельниччини 14:28 50 фармацевтів не стояли на обліку. Хмельницьку підприємицю оштрафував ТЦК 13:51 На Хмельниччині військовий самовільно залишив частину: як його покарали 13:18 Зарплата до 33 тисяч: у Хмельницькому оновили перелік вакансій 12:35 У неділю запустять додаткові автобуси до кладовищ Хмельницького 11:39 У Хмельницькому горіла квартира. Від опіків померла дитина photo_camera 11:15 Скільки і як часто хмельничани донатять на армію: відеоопитування play_circle_filled 10:36 Вбивство у Хмельницькому районі: затримали чоловіка, який до смерті побив знайомого 10:02 «П’яна вечірка» з дівчатами: організатора з Хмельницького району випустили з-під варти
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up