Через замети на дорогах рейсові автобуси з Хмельницького запізнюються

Через замети на дорогах рейсові автобуси з Хмельницького запізнюються

На вихідних дороги в області замело снігом. Подекуди замети сягали 1,5 метра. Через це ускладнився рух транспорту. І хоч в деяких місцях комунальники розчистили проїзд, але рейсові автобуси їдуть повільно. 

Хмельницький завалило снігом. Комунальники та рятувальники досі не можуть впоратись з сніговими заметами, які утворились на дорогах. Через це було скасовано частину рейсових автобусів. Сьогодні, 15 листопада, проїзд закритий лише у одному напрямку. На інші транспорт виїжджає, але в кінцеві пункти приходить із запізненням.

- Тернопільський напрямок ще повністю закритий. На Білогір'я відправився автобус о 9:30, але поїхав через Війтівці. Тому що через Красилів проїзд закритий. До Хмільника автобус їде через Стару Синяву, а далі об'їжджає паралельними дорогами. Водії їдуть дуже обережно, бо дороги майже не розчищені. Графік збився, бо автобуси запізнюються, - розповідає "ВСІМ" начальник автовокзалу № 1 Юрій Талалай. 

Залишається ускладнений під’їзд до 50 населених пунктів на автошляхах Красилівського, Старокостянтинівського, Ізяславського, Волочиського та Хмельницького районів області.

Відео дня

Станом на 7:00 рятувальники звільнили із заметів 323 автомобілі, вантажівки та рейсових автобусів із заторів, в яких перебувало 748 чоловік. 

Читайте також: На дорогах Хмельницького - слизота і снігова каша

На Миколи Мазура чоловіки не можуть витягнути автомобіль з льодової пастки (ВІДЕО)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up