Перша полуниця – користь чи шкода (ОБГОВОРЕННЯ)

Перша полуниця – користь чи шкода (ОБГОВОРЕННЯ)

Ранні овочі з'явилися вже практично всі: і буряк, і морква, і картопля. Не відстають і фрукти. На хмельницьких ринках вже продають полуницю і навіть абрикоси. А ви вже купували?  

На ринках і в супермаркетах вже щосили торгують яскравими ароматними ягодами, незважаючи на те, що «до полуничного сезону» ще кілька тижнів. Роздрібна ціна від 22 до 26 гривень. Фахівці завжди радять бути вкрай обережними з цим продуктом.  Корисні властивості полуниці досить великі і сильні,  але стовідсоткової впевненості в тому, що перші ягоди безпечні для здоров'я, не дасть ніхто. 

Друзі, а ви вже смакували полуницею, не боялися нітратів?  Коли, на вашу думку, ліпше купували червоні ягоди? 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Анонім

    І ті самі няні в дитсадках з заплатнею 980 грн , витираючи сраки і глядичи за кукушками сільських біженців  дітьми , могли б і своім діткам тоі весняноі зелені купити, ЕГЕЖ??В них теж мабуть діти на таку малу зарплатную існують ???
  • Анонім

    А коли  наведете порядок????. Люди жаліються ЩО НІДИ З ЗАХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ І ХЕРСОНУ ВСТАТИ ФУРАМИ І ПРОДАТИ ПО ДЕШЕВІЙ ЦІНІ клубніку, вогірки, помідору, яблоки, черешні. А на дубівському ринку люди жаліються що ті фури скуповують хачики забезцінь по 8000грн фура (купність за день)плюс 60 грн за перегрузку ящиків(тобто закупка 3-6 грн кіло) , а продають своім хачикам з малою націнкою(0,25%), а нашим оптовикам вчотиридорого (22-28 грн кіло ) з знижкою 1-2 грн на кіло.тому і така дорога ціна зелені в місті, як в городах мільйониках типа києва..

    Анонім reply Анонім

    І ті самі пенсіонери з пенсією 1000 грн моглиб неповиздиховати в агоніі шо купити ліки чи городину.
  • Михайловская Марина

    Роздрібна ціна 22-26? Де?? На ринку 32-35, в таврії 40
  • Olesya Grechyshyn

    Не отруїлись.купували двічі

    Анонім reply Olesya Grechyshyn

    Не отруїлись, але ше не смачна. Вимочую в воді хвилин 20 перед вживанням
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:57 Суди зобов'язали «Хмельницькобленерго» безкоштовно підключити електрику переселенці 11:27 Обласна ветлікарня незаконно купувала електровелосипеди у «свого» постачальника, — прокуратура 10:45 У Хмельницькому спіймали п'яну водійку, яка скоїла ДТП й втекла photo_camera 09:39 У трьох мікрорайонах Хмельницького проблеми з водопостачання через аварію Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 09:09 На Шепетівщині шукають зниклу жінку (ФОТО) 18:21 «Мобілізація – це не повістка на цвинтар»: інтерв'ю з бійцями 19-го стрілецького батальйону Хмельницького play_circle_filled photo_camera 18:16 Суд конфіскував у росіянина успадковані земельні ділянки на Хмельниччині 17:40 Засудили хмельничанина, який п’яним насмерть переїхав 5-річного хлопчика (ФОТО) 17:04 Дівчина із Польщі приїхала оперуватися у Хмельницький 16:22 На Хмельниччині затримали посадовця за вимагання 8 тисяч доларів 15:34 Третьокласниця із Хмельницького отримуватиме президентську стипендію 14:50 У Кам'янці-Подільському потяги зустрічають та проводжають під мелодію «Щедрика» 14:02 На Пасхальні вихідні сталися три аварії у Хмельницькому районі, – поліція 13:09 Хмельничан попереджають про погіршення погоди і небезпечні стихійні явища
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up