Петицію про створення притулку для бездомних тварин підтримали 500 хмельничан

Петицію про створення притулку для бездомних тварин підтримали 500 хмельничан
Ще одна електронна петиція набрала необхідну кількість підписів. На цей раз хмельничани вимагають створити притулок для тварин.

Сьогодні, 9 лютого, ще одна електронна петиція до міської ради набрала необхідну для прийняття до розгляду кількість голосів.   Автор петиції «Створення муніципального притулку для бездомних тварин»  Грановська Галина.

«Проблема бездомних тварин в нашому місті існує, як і в інших містах України. Сприймаючи наше місто як проєвропейське, ми мусимо керуватись у вирішенні цієї проблеми європейськими стандартами та напрацюваннями. Вкрай необхідно створити за містом великий муніципальний притулок для бездомних собак та кішок, з ветеринарною допомогою та за активною участю волонтерів, благодійників та меценатів. Це дозволить без жорстокості та на засадах доброти та людяності поступово звільнити наше місто від зграй бездомних собак та цілих "колоній" бездомних кішок», - йдеться у тексті петиції.

Нагадаємо, це вже третя петиція, яку підтримала необхідна для розгляду кількість людей. У першій хмельничани просили  про створення скверу імені Скрябіна, у другій – побудувати сміттєпереробний завод

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (32)
  • Анонім

    Наше місто для людей, а не для собак і нахабних собаководів. Робіть що хочете, якщо благодійники, то за свої кошти, але собак заберіть з вулиць міста.
  • PAL

    На хрена козе баян, если она не знает, что с ним делать ?
  • Анонім

    Яка гарна вiдмовка, щоб на роботу не ходит!!!! А я б до такого i не додумалась....Я в шоцi!

    Анонім reply Анонім

    Я також в шоці. Мені гроші потрібно заробляти, а по вулицям ганяють пси усюди, готові у любий момент укусити, бо зараз і люди можуть покусати, а пси тим більше.
  • Анонім

    Тут людям тяжко да и бомжей много

    НАСТЯ reply Анонім

    тяжко ,ага

    працювати йдіть,Як і всі інші люди

    чи хочете сидіти ніфіга не робити і тільки розказувати як важко

    всім важко

    Анонім reply НАСТЯ

    Вот йшов я на роботу, назустріч зграя бездомних собак, я перелякався, розвернувся і втік назад у хату. Працювати не пішов. На другий день бидлота вела свого домашнього улюбленця без поводка і намордника на його свинячій морді. Знову перелякався, втік. І так щодня.  То бездомні, то домашні пси. Через тиждень мене звісно звільнили. Тепер сижу постійно у хаті, бо вертольота не маю, щоб зграї псів і свиномордих домашніх улюбленців перелітати. Потрібно щось робити із бездомними тваринами і хазяями свиномордих та інших небезпечних псів, бо на роботу не пускають.

    Анонім reply Анонім

    Та ты идиот

    Анонім reply Анонім

    А ти мабуть Рембо, якщо псів не боїшься.

    Анонім reply Анонім

    купи шапку невидимку!!!!

    Анонім reply Анонім

    Купіть і одягніть краще своєму псу намордника і поводка. Це реальніше, ніж шапка-невидимка.

    Анонім reply НАСТЯ

    Тоді нехай тварини теж ідуть і працюють. Хай полюють зрештою.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:43 У громаді на Хмельниччині таксистів зобов’язали зареєструвати свою діяльність 17:04 "Мам, я скоро прийду": у Хмельницькому попрощалися із 41-річним захисником Юрієм Шамраєм photo_camera 16:41 Як сдати ексзамен ПДР і отримати водійське? Green Way допоможе! (новини компаній) 16:33 На Хмельниччині затримали жінку, яка вдарила чоловіка ножем в живіт Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 16:01 Рейтинг хмельницьких ВНЗ в Україні 15:33 На Хмельниччині викрили організатора, який переправляв чоловіків через кордон 14:55 Робота у Хмельницькому: є 348 вакансій (СПИСОК) 14:31 Розклад Великодніх богослужінь у храмах Хмельницького 13:46 Військового з Хмельниччини засудили до 5 років ув’язнення 13:14 Як хмельничанам поводитися у поминальні дні: відповідає військовий капелан 12:15 Викрадачу електросамоката дали 5 років увʼязнення 11:18 Скасували 24 закупівлі на 128,5 мільйона. Дізналися деталі 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:04 У Хмельницькому районі на місці пожежі знайшли тіло чоловіка photo_camera 09:17 Три перемоги і одна поразка: огляди матчів хмельницьких команд play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up