У Хмельницькому в приміщенні кардіодиспансеру незаконно працювала сауна

У Хмельницькому в приміщенні кардіодиспансеру незаконно працювала сауна
Посадовці обласної ради та медичного закладу посприяли в оформленні безкоштовної оренди для підприємця, який нібито відкрив оздоровчий комплекс для дітей та молоді.

Протягом декількох років у приміщенні обласного кардіодиспансеру фактично діяла сауна. І підприємець, який її відкрив, увесь цей час не сплачував за оренду 100 метрів квадратних приміщення жодної гривні. Посприяли цьому службовці Хмельницької обласної ради та самого медичного закладу. Через такі їхні діяння бюджет недоотримав близько 100 тисяч гривень.

«Прокуратурою області за цим фактом, за матеріалами управління захисту економіки ГУНП в області, зареєстровано кримінальне провадження за ч.2 ст. 364 (зловживання службовим становищем з метою одержання неправомірної вигоди для іншої особи, що спричинило тяжкі наслідки) КК України. Досудове розслідування доручено Хмельницькому відділу поліції», - повідомляють в прокуратурі Хмельницької області.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ксенія

    Так ,але  знову ж  цей  підприємець -не  якась  баба  Манька з  Хацапетівки,а свій  чувак ,який  поеад 10  років ,клепав  собі  капітал ,при  безкоштовній  аренді  ,може  влада  теж не чули  ,не  знали .Ці факти -просто    капець ,але Симчишин ,якщо  справжній  патріот  та  дійсно  недарма  потрапив  в мерське крісло -повинен  коррдинально  завалити корупційні  системи  в  нашому  місті ,а інші  нехай  підтягуються.
  • Іра Шубравая

    яка новина,там та сауна років 15,якщо не більше
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up