У Хмельницькому відбудеться виставка собак. Учасники з’їдуться з різних міст країни

У Хмельницькому відбудеться виставка собак. Учасники  з’їдуться з різних міст країни
2 травня на стадіоні «Локомотив» пройде сертифікована виставка, на якій будуть представлені собаки усіх порід.

На виставку приїдуть чотирилапі із різних міст України. Разом із українськими учасниками на рингу виступить французький бульдог, якого привезуть у Хмельницький із Польщі. Це буде єдиний представник сусідньої держави. За словами організаторів виставки, минулого року іноземців було більше.

- На виставку зареєструвалося 346 собак, - каже керівник Хмельницького обласного осередку Всеукраїнської громадської організації «Кінологічна Спілка України» Віктор Болячко. – Минулого року було більше – 460 учасників.  З інших країн приїжджало більше людей. А зараз із Білорусії та Росії до нас бояться їхати. Буде лише один учасник з Польщі.

 Початок виставки «Поділля - 2015»  об 10:00. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    напишіть будь-ласка точну адресу

    Игорь Пирог reply Анонім

    Гречаны, остановка СКЦ "Плоскирів", бывший кинотеатр "Восток". Маршрутки номер 2, 26, 28, 38, 46, 46а.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт 20:49 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками. Хто вони Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 20:15 Дев’ять тисяч доларів хотів заробити хмельничанин переправою чоловіка за кордон, — поліція. 19:41 У Хмельницькому районі шукають зниклого чоловіка: прикмети 19:05 Потрібна кров для 8-річної хмельничанки Лізи: як допомогти 18:46 Зберігав наркотики, пропонував хабар: шепетівчанину загрожує тривалий термін ув'язнення 18:18 З якою швидкістю їздять тролейбуси у Хмельницькому (КАРТА) 17:56 В ОДА розповіли, скільки коштів отримали в кредит підприємці Хмельниччини у квітні 17:32 «Йому назавжди 25»: у Хмельницькому попрощалися із Максимом Ковальчуковським photo_camera 17:02 У дитсадку в Хмельницькому районі травмувалась 5-річна Єва. Деталі 16:33 Прокурори вимагають позбавити волі посадовицю з Хмельниччини, яка взяла хабар 15:54 Де не буде світла і води у Хмельницькому 8 травня (АДРЕСИ) 15:15 На в’їзді у Кам’янець водій на ВАЗ врізався у відбійник 14:36 Зеленський вручив «Хрест бойових заслуг» захиснику з Хмельниччини (ФОТО) 14:13 З крана тече іржава вода: яка причина і що робити 13:44 Як працюватимуть дитячі садочки влітку у Хмельницькому 13:20 Ціни на кавуни: за скільки продають у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up