Перевіряємо хмельницькі їдальні: що можна з'їсти в кафе "Епіцентру" за 40 гривень

Перевіряємо хмельницькі їдальні: що можна з'їсти в кафе "Епіцентру" за 40 гривень
  • Де ситно і недорого поїсти у Хмельницькому? На vsim.ua ви зможете дізнатися про те, чим і за скільки годують у хмельницьких їдальнях.
  • Щотижня ми будемо оглядати і писати про інший заклад харчування. Оцінюватимемо смак їжі, інтер’єр та обслуговування.
  • Сьогодні читайте про кафе в "Епіцентрі". 

Ми свідомо не будемо перевіряти фаст-фуд, точки з випічкою на кшталт "Форнетті", адже головний критерій нашого відбору – наявність класичного обіду: перша та друга страви, салат, напій. Отож, чим годують і як обслуговують у кафе "Епіцентру". 

Адреса: вулиця Зарічанська 11/4

Відео дня

Інтер’єр. Кафе розмістилося в приміщення гіпермаркету "Епіцентр". Щоб зайти до нього, потрібно зайти через центральний вхід і повернути ліворуч. Ззовні і всередині видніється вивіска "Кафе". 

Інтер’єр у кафе звичний для багатьох закладів харчування, які ми перевіряли раніше. Стіни пофарбовані у помаранчеві тони. У закладі всього один зал, в якому розставили до 20 столиків. Сісти можна як вдвох, так і вчотирьох. Столи і стільчики на металевих ніжках. При виході є вішалка для верхнього одягу. По інший бік від входу розмістилась лінія роздачі, а праворуч - готують каву та чай. 

Меню. Вибір страв у кафе досить великий. У меню було чотири види першого й чимало пропозицій по гарніру, м’ясних стравах і салатах. Замовити можна було чай, каву або сік. Також є випічка.

У закладі пропонують і комплексний обід. Замовити його можна з 12:30 до 15:00. Комплексний обід є сталим, тобто обирати страви до нього не можна. Ми вирішили замовити саме його.

Ціна. В наш комплексний обід увійшли суп з макаронами, тушкована картопля з котлетою, салат з капусти, тістечко і чай. Коштує такий набір страв 40 гривень. Також ми взяли два шматочки хлібу, але він у закладі безкоштовний. 

Смак. Обравши одне з вільних місць у центрі залу, взялись за обід. Суп був досить легким, у ньому "плавало" лише декілька картоплин і макарони.

Тушкована картопля була смачною, але прохолодною. Котлета смакувала добре, як і салат з капусти. А от чай був холодним і неміцним. Найбільше сподобалось тістечко. За смаком схоже до кексу. 

Гігієна. Туалету в кафе "Епіцентру" нема. Працівники направляють у вбиральню самого гіпермаркету, що знаходиться праворуч від центрального входу. Туалет поділяється на чоловічий і жіночий. У вбиральні є дві кабінки. Унітаз звичайний. Біля кожного є папір, йоршик та відро для сміття. Біля виходу з вбиральні є два рукомийники. До кожного - рідке мило. А от витерти руки нема чим. Загалом в туалеті чисто і нема сторонніх запахів. 

Обслуговування. В їдальню ми завітали о 13:10. Більше половини столиків у кафе були зайняті. У черзі перед нами було п'ятеро відвідувачів, крім того, ще декілька зайняли після нас. Тацю для їжі тут потрібно брати самому. Тоді працівниця накладає страви у тарілки. Їжу "пробивають" на комп'ютері. Після розрахунку видають чек. Як поїв, потрібно занести тацю з тарілками у віконечко біля столу роздачі. Працівники закладу досить приємні.

Підсумок. В кафе "Епіцентру" середні ціни на їжу. За повноцінний комплексний обід ми заплатили 40 гривень. На відміну від інших закладів до нього навіть дали тістечко. В кафе видають чек, щоправда у ньому не розписані окремо ціни на кожну зі страв. В закладі тепло і зручно. 

Ми продовжуватимемо перевіряти столові Хмельницького і будемо розповідати вам про те, як і де можна пообідати. Слідкуйте за оновленнями і життям міста на vsim.ua.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області 18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного Від читача 16:54 У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина 10:58 9 років тому на Грушевського згоріла «Цукерня» (ВІДЕО) play_circle_filled photo_camera 10:19 Видворили молдованина, який нелегально перебував на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up