Перевіряємо хмельницькі їдальні: як годують в кафе "Jazz" на Свободи

Перевіряємо хмельницькі їдальні: як годують в кафе "Jazz" на Свободи
  • Де пообідати у Хмельницькому? На vsim.ua ви зможете дізнатися про те, чим і за скільки годують у хмельницьких їдальнях.

  • Щотижня ми будемо оглядати і писати про інший заклад харчування. Оцінюватимемо смак їжі, інтер’єр та обслуговування.

  • Сьогодні читайте про кафе "Jazz", що напроти ЦНТЕІ.

Ми свідомо не будемо перевіряти фаст-фуд, точки з випічкою на кшталт "Форнетті", адже головний критерій нашого відбору – наявність класичного обіду: перша та друга страви, салат, напій. Отож, чим годують і як обслуговують у кафе "Jazz".

Адреса: вулиця Свободи, 35

Відео дня

Інтер’єр. Кафе розмістилося на розі Свободи і Пилипчука. Орієнтиром може слугувати ЦНТЕІ, через дорогу від якого знаходиться заклад. Приміщення кафе розбито на декілька залів. Можна присісти як всередині, так і на літніх майданчиках. Більшість столиків розраховані на чотирьох осіб.

Стіни зверху прикрасили чорними-сірими шпалерами. Нижню частину - деревом. Скатертини на столах підібрані в тон, що й стіни. Стільці біля них металеві із м’якими накидками для сидіння й під спину.

У першому залі, де ми обідали, розмістили барну стійку. Позаду адміністратора виставлені спиртні напої. В приміщенні стоять холодильники із пивом. Вішаків для одягу немає.

Меню і ціна: Меню в кафе  "Jazz" знаходиться ще перед входом у заклад. На дошці крейдою вписують, що можна обрати для комплексного обіду. У день нашого візиту пропонували борщ або суп харчо на перше, курка тушкована з гарніром на вибір (горохове пюре або макарони), салат з буряка і узвар.

Від вибору вартість обіду не зміниться. За нього потрібно заплатити рівно 50 гривень. До нашого комплексу увійшов суп харчо, курка із гороховим пюре, салат і узвар.

Смак: Обід був смачним. Суп подали в міру підігрітим і не надто солоним. Приправити його можна перцем чи сіллю, які є на столах. Смачним було також пюре та курка. Щоправда, м’яса було небагато. Половину від поданої порції склала кістка.

Салат з буряка був звичного смаку. Не зіпсували тут і узвар. Хліб, якого нам дали чотири шматочки в окремій корзині, не був сухим. На вибір було по два білого і чорного.

Обслуговування.  Персонал у закладі привітний. Замовлення принесли досить швидко. Спочатку дали прибори, хліб і узвар, згодом суп і друге. Пюре, курку і салат подали на одній тарілці. Тільки ми з’їли перше, пусту тарілку відразу прибрали. Це ж зробили з іншим посудом.

Гігієна. Туалет знаходиться праворуч від входу. Рукомийник розташований перед вбиральнями. Над ним висить дзеркало, а біля крана стоїть рідке мило.

Всередині було чисто. Коли ми прийшли у кафе, звідти якраз виходила прибиральниця. Недоліком є надто мала площа кабінки. Двері відкриваються всередину, що є дещо незручно.

Підсумок: Обід в кафе "Jazz" був ситним і смачним. Вартість не найнижча у місті. Вона близька до середньої. Обслуговують швидко та ввічливо. Перевагою є відносно зручне розташування в центральній частині міста. Серед недоліків - малий вибір у меню і малий туалет.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ivan

    "на розі перехрестя" це де? ))
  • Ivan

    Цитата: "Отож, чим годують і як обслуговують у кафе «Булка»". То стаття про Джаз чи знову про Булку?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up