Хмельничани знову розпочинатимуть сезон «Екстра-ліги» проти «Урагану»

Хмельничани знову розпочинатимуть сезон «Екстра-ліги» проти «Урагану»
Перемога у виїзному матчі минулорічної першості в Івано-Франківську дала старт поки найуспішнішому виступу «Спортлідера+» серед команд еліти.

Сезон 2014/2015 для хмельничан запам’ятається надовго. Нагадаємо, що «Спортлідер+» посів друге місце, поступившись у фіналі флагману українського футзалу харківському «Локомотиву». Новий чемпіонат для «лідерів» знову розпочнеться на виїзді. Суперник, як і минулого року, той же івано-франківський «Ураган». Поєдинок першого  туру покаже, чи зможуть хмельничани повторити свій успіх і знову перемогти грізного опонента. Своєрідну репетицію матчу першого туру команди проведуть на товариському турнірі в Хмельницькому.

Окрім того, на нараді представників клубів Екстра-ліги узгодили певні нововведення, які вступлять в силу з початку нового чемпіонату. Незмінною залишилася чисельність команд, десять, та кількість учасників плей-офф. Як і раніше їх буде вісім. З нового сезону команди, які програють серію 1/8 фіналу, розігруватимуть Кубок АФУ.

Чи не найприємнішою новиною для вболівальників стане обов’язкова онлайн-трансляці усіх матчів. На нараді вирішили змінити кількість гравців першої команди, які можуть виступати за дублюючий склад, що виступає в першій лізі. Як повідомляє перс-служба Асоціації футзалу України, замість старої квоти в три футзаліста ввели нову – лише два виконавці.

Відео дня

У першому турі зустрінуться:

«Ураган» (Івано-Франківськ) – «Спортлідер+» (Хмельницький)

«Приват» (Кривий Ріг) – «Кардинал» (Рівне)

«Продексім» (Херсон) – «Локомотив» (Харків)

«СумДУ» (Суми) – «ЛТК-ІнБев-НПУ» (Луганськ)

«Титан-Зоря» (Покровське) – «Енергія» (Львів)

Повний календар змагань зявиться дещо пізніше. Слідкуйте за оновленнями разом із «ВСІМ».

Читайте також: Хмельничани увійшли до трійки кращих гравців футзального сезону 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:04 "Мам, я скоро прийду": у Хмельницькому попрощалися із 41-річним захисником Юрієм Шамраєм photo_camera 16:41 Як сдати ексзамен ПДР і отримати водійське? Green Way допоможе! (новини компаній) 16:33 На Хмельниччині затримали жінку, яка вдарила чоловіка ножем в живіт 16:01 Рейтинг хмельницьких ВНЗ в Україні Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 15:33 На Хмельниччині викрили організатора, який переправляв чоловіків через кордон 14:55 Робота у Хмельницькому: є 348 вакансій (СПИСОК) 14:31 Розклад Великодніх богослужінь у храмах Хмельницького 13:46 Військового з Хмельниччини засудили до 5 років ув’язнення 13:14 Як хмельничанам поводитися у поминальні дні: відповідає військовий капелан 12:15 Викрадачу електросамоката дали 5 років увʼязнення 11:18 Скасували 24 закупівлі на 128,5 мільйона. Дізналися деталі 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:04 У Хмельницькому районі на місці пожежі знайшли тіло чоловіка photo_camera 09:17 Три перемоги і одна поразка: огляди матчів хмельницьких команд play_circle_filled 17:33 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up