Як жінки у Хмельницькому в регбі грали

Як жінки у Хмельницькому в регбі грали
Спортсменки із усієї України доказували численним вболівальникам, що у хуліганську гру можуть грати не лише джентельмени.

На чемпіонат України до обласного центру приїхало 5 команд із різних куточків України. За коловою системою вони визначали переможця другого туру першості у вищій лізі з регбі-7. Хмельничанки в напруженій боротьбі посіли третю сходинку. Перше місце здобули львів’янки, друге – команда з Ужгорода. Менш вдало виступили регбістки із Тернополя та Кременця.

У жовтні відбудеться третій тур чемпіонату. Подолянки зберегли теоретичні шанси на «бронзу». Чи зуміють вони увійти до трійки кращих команд країни ви зможете дізнатися, слідкуючи за оновленнями разом із «ВСІМ».

Фото із сторінки РК "Хмельницький" Вконтакті.У перерві між матчами жінок ветерани ("Подільські вепри") та діючі (РК "Хмельницький") регбісти Хмельницького розіграли "Кубок Надії" з регбі-15. Перемогу із рахунком 15:10 здобув "Хмельницький".

Відео дня

Читайте також: Хмельничанин навчає дівчат грати у справжню хуліганську гру

Хмельницькі регбісти перемагають в домашньому «Кубку Дружби Народів»

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:39 У трьох мікрорайонах Хмельницького проблеми з водопостачання через аварію 09:09 На Шепетівщині шукають зниклу жінку (ФОТО) 18:21 «Мобілізація – це не повістка на цвинтар»: інтерв'ю з бійцями 19-го стрілецького батальйону Хмельницького play_circle_filled photo_camera 18:16 Суд конфіскував у росіянина успадковані земельні ділянки на Хмельниччині Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 17:40 Засудили хмельничанина, який п’яним насмерть переїхав 5-річного хлопчика (ФОТО) 17:04 Дівчина із Польщі приїхала оперуватися у Хмельницький 16:22 На Хмельниччині затримали посадовця за вимагання 8 тисяч доларів 15:34 Третьокласниця із Хмельницького отримуватиме президентську стипендію 14:50 У Кам'янці-Подільському потяги зустрічають та проводжають під мелодію «Щедрика» 14:02 На Пасхальні вихідні сталися три аварії у Хмельницькому районі, – поліція 13:09 Хмельничан попереджають про погіршення погоди і небезпечні стихійні явища 12:02 На проспекті Миру пʼяний на «Hyndai» спричинив ДТП. Постраждала жінка 11:44 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: фотоогляд матчів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up