Які коментарі залишали на сайті ВСІМ протягом тижня

Які коментарі залишали на сайті ВСІМ протягом тижня
Фото ілюстративне
  • Хмельничани активно поширюють та коментують публікації на сайті “Всім”.
  • Ми зробили огляд тих, які коментували найчастіше за останній тиждень.
  • Щоб подивитися їх підбірку, гортайте далі.

Містяни активно коментують новини. Таким чином читачі висловлюють свою думку щодо публікацій. Цього разу ми обрали матеріали, які коментували протягом тижня найчастіше. Коментарі до них читайте далі.

Через смертельний коронавірус низка країн вводить обмежувальні заходи та карантини. Україна у їх числі. Кабінет міністрів запровадив карантин по всій країні до 3 квітня. Містяни взялися активно коментувати подію. 

Відео дня

У Мінрегіоні відбувся круглий стіл щодо обговорення проєктів субрегіонального поділу областей. Поділ Хмельниччини представили у двох варіантах. Зокрема, запропонували створити укрупненні райони. Свої думки щодо новини хмельничани висловили в коментарях.

Майдан Незалежності на одну ніч перетворився на велику парковку. Так у Хмельницькому готувалися до вручення ключів від авто для поліцейських офіцерів громад. На Хмельниччині участь у проєкті взяли 45 громад. Однак своїх офіцерів отримали лише 32. На новому місці, крім авто ПОГ (поліцейський офіцер громади) отримує ще й планшет, оргтехніку та, за потреби, бензопилу.

Хмельницький долучився до загальноукраїнських заходів для запобігання поширенню китайського коронавірусу. Так, у громадському транспорті проводять санітарну обробку. Перевізники придбали дезінфікуючі засоби та обробляють ними автобуси та тролейбуси двічі на день — зранку та ввечері.


Комунальники повідомили, що протягом тижня у місті помітили кілька актів вандалізму. Всі вони стосуються благоустрою. Так, у сквері Шевченка “пошматували” клумби. З них викрали нещодавно висаджені рослини. Крім того, у дендропарку було пошкоджено дві лавки. Їх виламали й перенесли на інші місця. Ще один факт вандалізму помітили біля ЦУМу. Фотозону “Я люблю Хмельницький” вкотре пошкодили. Там, “магічним чином”, зникла літера “Й”.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 19:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 18:42 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up