Обираємо «Міс газети «ВСІМ», Наталія Буга

Обираємо «Міс газети «ВСІМ», Наталія Буга
Газета «Діловий тижневик «ВСІМ» проводить конкурс серед читачок. Щотижня ми друкуємо фото учасниці. Обирайте кращу!

Наталія Буга, 23 роки
Закінчила Хмельницький національний університет за спеціальністю екологія. Уже протягом трьох років займаюсь сучасним танцем, але не професійно, для себе. Люблю активно відпочивати, ходити у піші тури по Карпатах. У почуттях та дружбі ціную, насамперед, щирість.

Відео дня
>Щоб проголосувати за учасницю, надішліть смс на номер 5109

Яна Боднарчук:повідомлення з текстом — 1018 miss 1

Наталія Буга: повідомлення з текстом — 1018 miss 2

*Послуга надається для повнолітніх абонентів усіх національних GSM операторів. Вартість повідомлення на номер на номер 5109 - 1 грн. Тариф у гривнях з урахуванням ПДВ. Додатково утримується збір до Пенсійного фонду у розмірі 7,5% з вартості послуги без урахування ПДВ.

- Використання WAP оплачується окремо, згідно тарифного плану.

- Відправляючи замовлення, ви даєте згоду на отримання додаткової інформації від компанії

Агрегатор Мобільного Контенту про ії послуги та послуги партнерів.

- Недотримання всіх умов відправлення СМС не гарантує успішне надання послуги.

- Ліцензії: ЗАТ "Україньскі радіосистеми", ліцензія НКРЗУ №120093 від 16.05.2006 р.,

ТОВ "АСТЕЛІТ" ліцензія НКРЗУ АБ №222715 від 17.11.2005 р., Ліцензія Держзв'язку серії АА №720189 видана ЗАТ "УМЗ" 29.12.2004 р.

- Послуга надана при технічній підтримці контент-провайдера ТОВ «АМК», ТОВ «Містер Мобайл».

Тел. підтримки (044)4610081

       

Коментарі (22)
  • Anonymous

    ВСИМ как всегда - не может обойтись без каких то промахов. Это ж что ж получается - на мисс года автоматом 1 и 2 участница, благодаря Наташе и Яне соберут автоматом больше голосов?

    Anonymous reply Anonymous

    Мля, ну если ты молдаван(ка) то кто тебе доктор, вон чел сверху писал - 2 и 02 или 1 и 01, что так сложно догадаться, я как голосовал то проблем никаких небыло, и на вкладке с деченками что на Год, барышня одна тоже писала - мол все просто, нахрен этот флуд если ты валянок!
  • Anonymous

    Под этим же номером ещё одна девочка: Аліна Кугай: повідомлення з текстом — 1018 miss 02 Короче, голосуй не голосуй, всё равно получишь уй.

    Anonymous reply Anonymous

    читай комент на вкладке мис года, если не найдеш вот тебе тест на внемательность! Наталія Буга: повідомлення з текстом — 1018 miss 2

    Anonymous reply Anonymous

    Аліна Кугай: повідомлення з текстом — 1018 miss 02

    Anonymous reply Anonymous

    а тест называеться - найди 1 отличие! :)

    Anonymous reply Anonymous

    суждение неверно)про аліну несогласен,есть получше)
  • Anonymous

    Нєєєєє....., ну так не піде ! Що означає : """Зачем уже так опошлять?""" , а ще краще: ""впечатление что не "мисс газета Всем",а для Эротик журнала" !?!?!?!?? ФОТО досить нормальні та без еротики ! хоча тієї "ізюминки не вистачає ! "
  • Anonymous

    Зачем уже так опошлять? Раньше были фотки как фотки. А теперь такое впечатление что не "мисс газета Всем",а для Эротик журнала. Скоро вообще голые будут

    Anonymous reply Anonymous

    на вкус и цвет все фломастеры разные :) урра, даешь "Всем для взрослых" ! а вообще наверно ты прав(а), но с другой стороны хотят девчонки оголятся и с этим к сожалению ничего не поделаешь.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:04 "Мам, я скоро прийду": у Хмельницькому попрощалися із 41-річним захисником Юрієм Шамраєм photo_camera 16:41 Як сдати ексзамен ПДР і отримати водійське? Green Way допоможе! (новини компаній) 16:01 Рейтинг хмельницьких ВНЗ в Україні 15:33 На Хмельниччині викрили організатора, який переправляв чоловіків через кордон Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 14:55 Робота у Хмельницькому: є 348 вакансій (СПИСОК) 14:31 Розклад Великодніх богослужінь у храмах Хмельницького 13:46 Військового з Хмельниччини засудили до 5 років ув’язнення 13:14 Як хмельничанам поводитися у поминальні дні: відповідає військовий капелан 12:15 Викрадачу електросамоката дали 5 років увʼязнення 11:18 Скасували 24 закупівлі на 128,5 мільйона. Дізналися деталі 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:04 У Хмельницькому районі на місці пожежі знайшли тіло чоловіка photo_camera 09:17 Три перемоги і одна поразка: огляди матчів хмельницьких команд play_circle_filled 17:33 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up