На Хмельниччині авто влетіло в дерево, четверо постраждалих

На Хмельниччині авто влетіло в дерево, четверо постраждалих
45-річна жінка, керуючи Volkswagen Passat B4, з’їхала з дороги і врізалася в дерево. Важкі травми від удару отримала і сама, і всі три пасажирки.

Аварія сталася на автомобільній дорозі «Дунаївці - Грушка» поблизу села Мушкутинці.

У салоні перебувало чотири мешканки села Великий Жванчик Дунаєвецького району.

У водійки перелом кількох ребер, забійні рани голови та гомілки. У 42-річної пасажирки перелом лобної та сідничної кісток, забій грудної клітки та струс головного мозку. У наймолодшої, 31-річної пасажирки, виявили перелом кісток черепа, забійні рани голови та вивих лівого передпліччя. А у найстаршої, 46-річної — перелом правої плечової кістки, закриту травму живота та струс головного мозку. Наразі усі потерпілі перебувають у лікарні.

Відео дня

- По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Слідство триває, - повідомляють у прес-службі управління МВС у Хмельницькій області.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Драйвер

    Самі хужі водії в Україні це хмельничани, скільки обїздив світу такого не бачив, наглі, спішать, не пропустять, лізуть на спину, підрізають, женуть як сумашедші . Люди де ви права отримували ...

    PoseyDon reply Драйвер

    Дело не в том где права получили, а в том что мажорчиков у нас много, вот и прут чувствуя безнаказанность
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:10 Вербна неділя 2024: традиції та заборони 17:20 На Хмельниччині попрощались з п’ятьма захисниками. Історії Героїв 16:30 На Хмельниччині військові та чиновники обговорили питання мобілізації 15:44 На Хмельниччині чоловік підпалив будинок разом із братом. Його засудили Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 14:50 Капелан з Хмельниччини отримав нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ 14:01 На Хмельниччині засудили водія, який пропонував патрульним хабар 13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up