Оскар для собаки: ТОП-7 талісманів 2018 року у кіно

Оскар для собаки: ТОП-7 талісманів 2018 року у кіно
  • Пес є талісманом нового 2018 року.
  • Редакція вирішила розповісти про найвідоміших чотирилапих у кіно.
  • Й погодьтеся, собаки грають так, що час запровадити церемонію вручення «собачих оскарів».

За всю історію собаки літали в ракетах, перевозили вантажі, рятували життя. Пси-герої не вимагали собі пам'ятників, їм достатньо було лише похвали своїх господарів.

Сьогодні чотирилапі стали справжніми кіно зірками. Ми вирішили розповісти про найвідоміших "акторів": 

Вірність та любов:

Відео дня
  • Хатіко: Вірний друг (2008)  

Несподівані зустрічі часом виявляються доленосними і приносять з собою багато світла та радості. Саме такою виявилася зустріч професора Вілсона з маленьким, симпатичним цуценятком. Він виріс розумним псом, якого назвали Хатіко. Їхня історія сповнена радості і печалі. Вірний Хатіко чекав свого хазяїна 9 років. 

  • Життя і мета собаки (2017) Режисер: Лассе Халльстрем.

Пес переживає безліч інкарнацій. Та якимось дивом зберігає пам'ять про попередні життя. Він не розуміє людських слів, але бачить людей наскрізь.

Відвага та дружба:

  • Макс (2015 ). Режисери: Боаз Якін.

Цей пес пройшов війну в Афганістані. Він допомагав солдатам. Але після того, як отримав важке поранення він продовжує у жити у сім'ї військового. Де стає справжнім другом для усіх.

  • Комісар Рекс (1994) Режисер: Ганс Вернер.

Німецька вівчарка на прізвисько Рекс не просто собака, він - співробітник Віденської кримінальної поліції. Кожен день веде боротьбу зі злочинним світом. Чуйний нюх, безстрашність і відданість людям-напарникам зробили з нього справжню грозу кримінального світу. 

Особливий характер. Пси "бешкетуни":

  • Тернер і Гуч (1989) Режисер: Роджер Споттісвуд.

Гуч - дивовижна собака. Він не друг людини, а справжнісінька кара. Він перевернув життя детектива Тернера верх дном. 

  • Бетховен (1992). Режисер: Брайан Лівант 

З маленького та лагідного щеняти виріс величезний сенбернар. Він надзвичайно розумний і добрий. Правда через нього клопоту багато, як у власників так і в шахраїв.

  • Марлі та я 2 (2011). Режисер: Майкл Даміан.

Забавний собака, на прізвисько Марлі,влаштовує різноманітні пригодита заворушення в будинку: плаває в басейні, ганяє кота і всіляко бешкетує. Цей веселий пес приносить багато неприємностей господарям, але при цьому приносить багато і радості, за що і є улюбленцем.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:49 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками. Хто вони 20:15 Дев’ять тисяч доларів хотів заробити хмельничанин переправою чоловіка за кордон, — поліція. 19:41 У Хмельницькому районі шукають зниклого чоловіка: прикмети 19:05 Потрібна кров для 8-річної хмельничанки Лізи: як допомогти Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 18:46 Зберігав наркотики, пропонував хабар: шепетівчанину загрожує тривалий термін ув'язнення 18:18 З якою швидкістю їздять тролейбуси у Хмельницькому (КАРТА) 17:56 В ОДА розповіли, скільки коштів отримали в кредит підприємці Хмельниччини у квітні 17:32 «Йому назавжди 25»: у Хмельницькому попрощалися із Максимом Ковальчуковським photo_camera 17:02 У дитсадку в Хмельницькому районі травмувалась 5-річна Єва. Деталі 16:33 Прокурори вимагають позбавити волі посадовицю з Хмельниччини, яка взяла хабар 15:54 Де не буде світла і води у Хмельницькому 8 травня (АДРЕСИ) 15:15 На в’їзді у Кам’янець водій на ВАЗ врізався у відбійник 14:36 Зеленський вручив «Хрест бойових заслуг» захиснику з Хмельниччини (ФОТО) 14:13 З крана тече іржава вода: яка причина і що робити 13:44 Як працюватимуть дитячі садочки влітку у Хмельницькому 13:20 Ціни на кавуни: за скільки продають у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 12:28 На Хмельниччині викрили групу «чорних» лісорубів, — ДБР photo_camera 11:57 Суди зобов'язали «Хмельницькобленерго» безкоштовно підключити електрику переселенці 11:27 Обласна ветлікарня незаконно купувала електровелосипеди у «свого» постачальника, — прокуратура
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up