За «злиття» інформації злочинцям міліціонер з Хмельниччини заплатить штраф

Правоохоронець мав доступ до матеріалів кримінального провадження пов’язаного з гральним бізнесом. Він завчасно повідомив організатора мережі незаконних гральних закладів про те, що його колеги будуть проводити обшуки в гральних закладах.

Правоохоронець  мав доступ до матеріалів кримінального провадження пов’язаного з гральним бізнесом. Він  завчасно повідомив організатора мережі незаконних гральних закладів про те, що його колеги будуть проводити обшуки в гральних закладах.

«Завдяки професійності правоохоронців «злиття» інформації не вплинуло на проведення операції, а от молодий міліціонер «заробив» чимало проблем», - йдеться у повідомленні Хмельницького обласного управління міліції.

Матеріали, в яких працівником відділу внутрішньої безпеки задокументовано факт вчинення правоохоронцем правопорушення, передбаченого статтею 172-8 «Незаконне використання інформації, що стала відома особі у зв'язку з виконанням службових повноважень» Кодексу України про адміністративні правопорушення, було скеровано до органів прокуратури. За результатами їх розгляду складено протокол про вчинення корупційного адміністративного правопорушення, який направлено до суду.

Відео дня

Правоохоронця визнано винним у вчиненні корупційного адміністративного правопорушення та призначено покарання у вигляді штрафу у розмірі 1 тисячі гривень. Вирішується питання про звільнення вказаної особи з органів внутрішніх справ.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:04 "Мам, я скоро прийду": у Хмельницькому попрощалися із 41-річним захисником Юрієм Шамраєм photo_camera 16:41 Як сдати ексзамен ПДР і отримати водійське? Green Way допоможе! (новини компаній) 16:33 На Хмельниччині затримали жінку, яка вдарила чоловіка ножем в живіт 16:01 Рейтинг хмельницьких ВНЗ в Україні Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 15:33 На Хмельниччині викрили організатора, який переправляв чоловіків через кордон 14:55 Робота у Хмельницькому: є 348 вакансій (СПИСОК) 14:31 Розклад Великодніх богослужінь у храмах Хмельницького 13:46 Військового з Хмельниччини засудили до 5 років ув’язнення 13:14 Як хмельничанам поводитися у поминальні дні: відповідає військовий капелан 12:15 Викрадачу електросамоката дали 5 років увʼязнення 11:18 Скасували 24 закупівлі на 128,5 мільйона. Дізналися деталі 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:04 У Хмельницькому районі на місці пожежі знайшли тіло чоловіка photo_camera 09:17 Три перемоги і одна поразка: огляди матчів хмельницьких команд play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up