1,5 тисячі людей з Хмельницького та області знаходяться у Києві

1,5 тисячі людей з Хмельницького та області знаходяться у Києві
До столиці їдуть переважно чоловіки та молодь, люди різного соціального статусу та професій. Їдуть і жінки, але їх набагато менше.

Люди повинні бути у столиці не менше двох днів, щоб не було спекуляцій. Їх просять не перетворювати поїздку на екскурсію. Їжу брати не треба – у Києві активно допомагають харчами.
- У Києві на майдані є реєстраційний центр Хмельницької області. Він реєструє людей, які приїжджають бусами по лінії «Батьківщини» з Хмельницького та районів, і всіх інших мітингувальників. Станом на 17 грудня наш центр зареєстрував більше 1,5 тисячі хмельничан з області. Але ця цифра постійно змінюється, адже люди приїжджають та від’їжджають. Але ми спостерігаємо тенденцію, що їде більше, ніж повертається, - каже Олексій Голеншин.
Люди живуть у будинку федерації профспілок, Жовтневому палаці, Київській міській державній адміністрації і на квартирах.
- Щодня ми відправляємо до столиці від двох до десяти бусів, у кожному з яких їде від семи до 18 людей в залежності від дня тижня, - каже Олександр Симчишин. – Станом на 16 грудня у столицю відправили 1630 людей. Наразі там близько двох сотень. Це і свободівці, і всі бажаючі. Багато людей їде за власний кошт. Тільки з речового ринку їде по три-сім бусів підприємців щодня.

Усі новини про #євромайдан у Хмельницькому - тут.

 

Відео дня
Коментарі (4)
  • Anonymous

  • Anonymous

  • Anonymous

    Я пишаюся земляками! Слава Україні! (:smile:)
  • Anonymous

    Но кто проверит и поверит, вот в чем вопрос ???Разгул демократии и правопорядка!!!(:joy:)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up