«Свободівці» готують бійців, щоб зірвати сесію – хмельницька Партія регіонів

«Свободівці» готують бійців, щоб зірвати сесію – хмельницька Партія регіонів
- Наразі на одній із приватних баз відпочинку опозиційного депутата проводиться навчання та підготовка бойовиків для захоплення органів державної влади, – говорять регіонали, посилаючись на власні джерела.

- Завтра активісти-радикали Хмельницької обласної організації ВО «Свобода» планують зірвати пленарне засідання вісімнадцятої сесії обласної ради. Про це Хмельницькій обласній організації Партії регіонів стало відомо із достовірних джерел, - йдеться у повідомленні, яке розповсюдила Хмельницька обласна організація Партії регіонів.

- За наданою інформацією, активісти від ВО «Свобода» на чолі з депутатом Хмельницької міської ради Олександром Симчишином планують штурм будівлі обласної ради та силове захоплення сесійної зали, під час якого радикали планують «викурити» народних обранців за допомогою димових шашок, - говорять регіонали.

Про провокації говорять і у штабі національного спротиву, до якого входять опозиційні сили.

Відео дня
id="id_stat_text">  

- На 10:00 призначена сесія ради, і ми маємо інформацію, що можуть бути провокації, через що депутати можуть прийняти звернення до Президента України про введення у нашій області надзвичайного стану. Щоб цього не сталося, просимо усіх вийти і уникати будь-яких провокацій, - говорить координатор штабу національного спротиву Олексій Голеншин.

Це не перша заява майданівців щодо провокацій. Так, зокрема, у "Свободі" 3 грудня казали про те, що "тітушки" під виглядом партійців планують штурмувати Будинок рад. Однак, штурму не було. А правоохоронці назвали заяву неправдивою. Зауважимо, у дні, коли майдан був кількатисячним, громадський порядок забезпечували кілька десятків міліціонерів. Ані бійок, ані сутичок у жодний з днів майдану не було.

 

Нагадаємо, що 5 грудня о 10.00 має розпочатися пленарне засідання вісімнадцятої сесії Хмельницької обласної ради, під час якого депутати мають розглянути 45-ть питань.

Усі новини про #євромайдан у Хмельницькому - тут.

Коментарі (12)
  • Anonymous

    УВАГА! УВАГА! В Хмельницьокму збирають тітушків, частина їде на Київ, частина сидить в облраді, частина готова до провокацій на майдані. Під керівництвом Ядухи Збирають тітушків голова партії Гриценка Олександр Кушнір та бради Цапи. Розкажіть всім!
  • Anonymous

    Ви такими відповідями лише посилюєте правоту опонента!
  • Anonymous

    то що був штурм? чи регіонали як завжди тупо збрехали. Чого ж вони так Симчишина не люблять?
  • Anonymous

    Пропоную наступне: якщо до кінця засідання (а ще недовго) ніхто так і не стане захоплювати раду з димовими шашками, хмельницькі ригіонали назвуть свої "достовірні джерела" і в брехні покаються. Хоча про що це я розмріявся - вони й покаються...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up