У Хмельницькому на підтримку побитої журналістки Тетяни Чорновол пікетуватимуть міліцію

У Хмельницькому на підтримку побитої журналістки Тетяни Чорновол пікетуватимуть міліцію
Акція протесту запланована на 14:00 біля управління МВС у Хмельницькій області по Зарічанській, 7. Під управлінням зберуться журналісти.

У Києві пікетують МВС. Фото з офіційної групи Євромайдану у Фейсбук

Активістку євромайдану, київську журналістку Тетяну Чорновол побили вночі, 24 грудня. 

Відео дня
> В ніч нападу, 24 грудня вона їздила знімати будинки міністра внутрішніх справ Захарченка та генпрокурора Віктора Пшонки. Саме під час останньої зйомки за нею слідкували «беркутівці».

- Побили Тетяну Чорновол. Це трапилося в Борисполі. У травмпункт її доставила міліція, підібрали Тетяну на вулиці. У неї струс мозку. За словами родичів, зараз їй зашивають обличчя. Сама пересуватися вона не в змозі. За словами Тетяни Чорновіл, вона повертала до себе в село Гора , коли помітила за собою стеження. Вона різко повернула назад в Бориспіль. Але машина почала її притискати. Після чого її машину кілька разів ударили кузовом. Вона зупинилася. З машини вибігли двоє, розбили скло. Вона вискочила з машини і спробувала втекти. Її наздогнали і били. Били двоє чоловіків, - розповів про подію журналіст Мустафа Наєм на своїй сторінці у Фейсбук.

Стан журналістки медики оцінюють як важкий, але потерпіла притомна.  По гарячих слідах намагаються знайти зачіпки, щоб вийти на слід невідомих, котрі побили активістку Євромайдану.

Під час євромайдану жертвами побиття стали близько 60 журналістів.

ОНОВЛЕНО: Стала відома реакція Президента України Віктора Януковича на побиття Тетяни Чорновол

Коментарі (12)
  • Anonymous

    Я просто очень сочувствую этой журналистке, но не откидаю ёё болячек. P. S. Те, кто подписывается моим никнеймом грязные тролли.
  • Anonymous

    Вас вводит в заблуждение тролль. Сайт кривой. Под одним ником - разные люди. Любой, кто захочет над вами подшутить, может может себя обозначить как Miha Galyant
  • Anonymous

    Однако вопрос у кого какие расстройства! Вы сначала одно говорите, потом другое!
  • Anonymous

    Не удивлюсь, если в этом деле замешаны Украинский выбор и Медведпут. Смысл - закрыть дверь в Европу для руководства страны, и толкнуть в объятия России. ..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up