Хмельницькі депутати і журналісти знову вийшли на футбольне поле

Хмельницькі депутати і журналісти знову вийшли на футбольне поле

На турнірі до Дня здоров’я зібралося шість не зовсім звичних футбольних команд. Бійці АТО, медики, комунальники, освітяни… усі покинули свої справи заради гри №1.

Протягом чотирьох годин на спортмайданчику ДЮСШ-1 точилися цікаві і неординарні баталії. В футбол грали ті, хто звик спостерігати за ним з екранів ТБ або читати новини під час гортання стрічки новин.

Чиновники змінили свої костюми і зручні крісла на спортивну форму і спекотне футбольне поле. Журналісти і активісти віднеслися до такого проведення робочого часу слугами народу дуже спокійно. Самі прийшли спробувати свої сили. Для хлопців з АТО турнір став класним релаксом після нелегких днів у зоні бойових дій.

Всього в турнірі до Дня здоров'я зіграло шість команд. На першому етапі вони були поділені на дві групи по три. Переможці кожної з них здобували право грати у фіналі. Такими стали команди учасників АТО і «Теплокомуненерго». Сильнішими виявилися останні. У напруженому матчі вони переграли свого суперника із рахунком 3:2.

Відео дня

Цікавим був матч за третє місце. В основний час медики і збірна депутати/виконком забити не вдалося. А далі найцікавіше для вболівальників - серія пенальті. Тут кращими виявилися працівники медицини.

Усе вирішив промах секретаря міської ради Михайла Кривака.

Воротар команди міськради Олександр Луков виручити партнера не зумів і не потянув жодного удару.

Кращий гравець команди журналістів Анатолій КравецьНу а втішні кубки за участь в турнірі отримали освітяни і збірна журналісти/активісти. Розчаровані результатом, але задоволені участю в турнірі, обидві команди готуватимуться до реваншу в наступному році. Кращий гравець команди учасників АТО.Артем Ромасюков (у білій формі) допоміг команді міськвиконкому посісти четверте місце.Атака медиків у матчі за третє місце.Матчі обслуговувала арбітр Марина Матковська.Медики на турнірі до Дня здоров'я посіли третє місце.Учасники АТО програли лише у фіналі.Тріумфувала сьогодні команда "Теплокомуненерго".Кращий гравець команди виконкому Олександр Симчишин і капітан команди Михайло Кривак із втішним кубком.У першій своїй гра освітяни програли команді учасникам АТО.Групове фото на пам'ять.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up