Коронавірус і карантин: найважливіше за 20 березня (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Коронавірус і карантин: найважливіше за 20 березня (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)
Фото ылюстративне https://pixabay.com/
  • В Україні запровадили карантин, а випадків інфікування стає все більше.

  • Переглядайте оперативну інформацію про всі події.

У світі триває пандемія коронавірусу SARS-CoV-2, який викликає хворобу COVID-19. Перші випадки зафіксували в китайському місті Ухань у грудні минулого року. З того часу вірус поширився на понад 160 країн світу, в тому числі й Україну. Через це було введено ряд заборон та обмежень.

У цій новині ми будемо вас інформувати про останні новини та події в Україні та світі. Слідкуйте за оновленнями.

Найважливіше за 20 березня

23:00 - загальна кількість підтверджених захворювань - 41. Нові були зафіксовані у Чернівецькій (10), Київській (1) і Тернопільській (1) областях. Про це повідомляє МОЗ.

Відео дня

20:40 - в Україні зафіксовано 29 випадків захворювання на коронавірус.

19:15 - захворювання коронавірусом підтвердили у ще одного українця - 70-річного мешканця Львова.

18:25 - 18:24 У Хмельницькому скоротили час роботи громадського транспорту

17:20 - Українцям не нараховуватимуть кредитні штрафи до кінця квітня

16:15 - На вихідних хмельничан возитимуть 64 автобуса та 50 тролейбусів (СПИСОК МАРШРУТІВ)

15:25 - П’ятьох хмельничан можуть оштрафувати за порушення правил карантину

13:30 - До інфекційної лікарні надійшло двоє пацієнтів з підозрою на коронавірус

12:30 - перша людина в Україні одужала від коронавірусу. Це чоловік із Чернівців, який першим захворів  на COVID-19. Про це у відеозверненні повідомив президент України Володимир Зеленський.

12:15 - стало відомо, що в Італії від коронавірусу померла 56-річна Раїса Малишева, яка родом із Хмельницької області.

11:35 - ринки у Хмельницькому та області, в тому числі продовольчі, мають призупинити свою роботу. З'явилося відповідне рішення обласної комісії ТЕБ і НС.

10:37 - ми підготували для вас ТОП-10 безкоштовних онлайн-курсів для саморозвитку, які допоможуть вам з користю провести час на карантині.

9:20 - скасувати пільговий проїзд в громадському транспорті, - таке рішення було прийнято на засіданні комісії в Хмельницькій ОДА. Згодом про рішення скасувати пільги на проїзд на час карантину повідомила і Хмельницька міська рада.

 

8:30 - в Україні підтвердили 5 нових випадків коронавірусу.

Що відбувалося 19 березня

21:20 — мешканка Івано-Франківська померла від коронавірусу. Діагноз встановили вже після смерті. Жінка займалася самолікуванням та пізно звернулася до лікарні.

20:55 — завтра, 20 березня, у Хмельницькому мають з'явитися 100 тестів на коронавірус.

20:20 — в Україні офіційно підтверджено 21 випадок захворювання на коронавірус. Останні три випадки виявили у Дніпропетровській (2) та Івано-Франківській областях (1).

19:00 — мережа «АТБ» вводить обмеження. Які саме, чому і чи буде таке в інших супермаркетах міста — читайте ТУТ.

17:45 — мережею ширяться повідомлення, які лише наганяють паніку, але не є правдивими. Які саме і чому це фейки — читайте ТУТ.

16:40 — в Україні підтвердили ще два випадки захворювання на коронавірус. Один в Житомирі, інший у Києві. Про це інформує МОЗ.

14:40 — ми дізналися як в режимі карантину працюють служби таксі Хмельницького і чи не планують вони підвищувати тарифи на свої послуги.

14:30 — в Хмельницькі ОДА повідомили, що в чоловіка з Ізяслава коронавірус не підтвердився. У нього грип. Більше підозр в області на цей час немає.

13:30 — ми перевірили, як проводять дезінфекцію в маршрутках. Також водії розповіли, які їм працюється з обмеженнями. Детальніше читайте ТУТ.  Раніше ми вже розповідали як у місті обробляють тролейбуси, дороги і тротуари, житлові будинки.

12:00 — у Хмельницькій інфекційні лікарні мають провести тест на коронавірус у чоловіка з Ізяслава, який нещодавно повернувся із Чехії.

Ми підготували для вас інструкцію, як передати показники лічильників, не виходячи з дому. Також ви можете дізнатися, де у Хмельницькому розташовані цілодобові аптеки. А якщо ви раптом захворіли, вам варто звернутися до лікаря, але попередньо візит варто узгодити телефоном.

Через закриття закладів та установ у частини хмельничан з’явилося більше вільного часу. Пропонуємо вам переглянути матеріали, які допоможуть провести час удома:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up