На Хмельниччині жінку оштрафували за поширення чуток про коронавірус

На Хмельниччині жінку оштрафували за поширення чуток про коронавірус
Фото ілюстративне
  • Мешканка Нетішина у "Viber" спільноті поширила "фейк" про коронавірус. За це на неї склали протокол.
 

63-річна нетішинка у спільноті одного з ОСББ у "Viber" поширила неправдиву інформацію щодо захворюваності на коронавірус. У ньому йшлося про наявну програму скорочення населення до 1 міліарда, а також про спроби правоохоронних органів та медичних працівників умисно здійснити вакцинацію задля зараження коронавірусом жителів міста. 

  • "Таке повідомлення могли призвести до соціальної напруги, порушення громадського порядку та інших негативних наслідків. Відтак поліцейський офіцер громади склав відносно громадянки адміністративний протокол за ознаками статті 173-1 (Поширення неправдивих чуток) КУпАП", - інформує пресслужба Виконавчого комітету Нетішинської міської ради.

До слова, жінці тепер загрожує штраф або виправні роботи.

Читайте також: Карантин і коронавірус: головні новини за 12 квітня (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Відео дня

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (88)
  • Николай Филь

    Сваху пидтримую
  • Лесовой К.

    Тут госчиновники на должностях частенько бред несут, но виновата запуганная бабка.
  • Анна Шевчук

    Ібо нєфіг, і так страшно.
  • Галина Ничаюк

    Ця жінка політична, медична чи публічна особа?Десь вона вичитала цю інформацію чи фейк.То давайте  усіх хто так пише чи думає, не тільки штрафувати і в тюрми зажати - будемо розстрілювати?Смішно, я думаю - не дуже.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up