На Кам’янецькій знепритомніла жінка. «Швидка» їхала на виклик більше 20 хвилин

На Кам’янецькій знепритомніла жінка. «Швидка» їхала на виклик більше 20 хвилин

На траві біля Будинку побуту під палючим сонцем лежала жінка. На слова не реагувала і не ворушилася. На виклик журналістів "ВСІМ" медики їхали більше 20 хвилин. Патрульні, яких вдалося зупинити на дорозі, у паніці шукали пульс.  

Спекотне літо у Хмельницькому дає про себе знати. Сьогодні, 22 червня, в обідню пору журналісти «ВСІМ» побачили жінку, яка лежала біля Будинку побуту, що на Кам’янецькій, 2. Ми підійшли. На вигляд їй було близько 50 років. Переконалися, що вона непритомна. Відразу викликали «швидку». На годиннику - 13:24. 

Поки їхали медики, намагалися привести жінку до тями. Але марно. Вона не реагувала ні на слова, ні на холодну воду, якою ми її вмивали. Жінка дихала, але пульс у неї практично не відчувався. Очі у неї були закриті. В цей час повз якраз проїжджав екіпаж патрульних. Махнули їм рукою і ті миттю під’їхали. До непритомної жінки вони йшли не так швидко. Спочатку довгенько шукали в багажнику аптечку. Потім підійшли, але знову повернулися.

- Секундочку! - сказав чи то журналістам, чи то жінці патрульний із аптечкою в руках. 

Чоловік у формі поспіхом повернувся до машини. Виявляється, він забув в салоні авто медичні рукавички. 

- Може їй просто дуже харашо?, - припустив один із патрульних, як тільки підійшов до нас. 
Від жінки й справді йшов запах алкоголю. Можливо, саме через це вона й прилягла на травичку. Але на такій задусі вона знаходитися довго б не змогла.

Відео дня

Патрульні теж безуспішно намагалися приводити жінку до тями. Поглядаємо на годинник – 13:44. «Швидкої» немає. Дзвонимо ще раз… 

- Зачекайте будь ласка, абонент розмовляє, - пролунало з телефону. 

Поки набирали другий раз, на горизонті з’явився автомобіль з медиками. Дивимося на годинник – 13:46. «Швидка» їхала на виклик 22 хвилини!!! З автомобіля вийшли чоловік і жінка. Оглянувши жінку, вони взяли носилки, занесли її в «швидку» і поїхали. 

Найближчі до місця станції швидкої допомоги знаходяться біля міської лікарні (провулок Проскурівський,1) і біля речового ринку (вулиця Депутатська. 20). Якщо звернутися до Google Maps. То він підкаже, що на автомобілі з обох точок до будинку побуту їхати 7 хвилин. Це втричі менше, ніж знадобилося медикам. На виклики по місту вони мають добиратися в середньому за 10 хвилин.

ОНОВЛЕНО

"Швидка" відвезла жінку до Хмельницької міської лікарні. Там медики привели її до тями. Після того, як отверезіла, жінка пішла додому сама. Теперішній її стан медикам невідомий.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Анонім

    на один патруль:- один медик для больних, один псехолог для алкашів , один юрист для бумаг і одного фізкультурніка

    Анонім reply Анонім

    один пожарник и техник) бригада 911 как выше писали)
  • Анонім

    Нехай в патруль трохи медиків візьмуть

    Анонім reply Анонім

    Та прям. Жінка бухала, який там стан?
  • Анонім

    А чи можете Ви,авторе, припустити,що вільної машини на станції швидкої допомоги на момент звертання не було ? І що бригаду, яка перша звільнилась, могли викликати з дальнього Дубово чи Раково ? Чи Ви знаєтеся так добре у роботі швидкої ?
  • Лена Ткачук

    Журналісти нарікають на поліцію, швидку, а самі навіть не дізналися та не написали у статті  головного - як стан жінки, що з нею!!!

    Анонім reply Лена Ткачук

    Лєна, читай уважно " Жінка отверезіла та пішла додому сама..."
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up