Техніку хмельницьких комунальників оновили майже на 40 мільйонів гривень

Техніку хмельницьких комунальників оновили майже на 40 мільйонів гривень

Для комунальних підприємств "Теплокомуненерго" та "Хмельницькводоканал" придбали нову техніку. Їхній автопарк не оновлювався вже понад 30 років. 

На оновлення основних транспортних засобів для комунальних підприємств міста у міському бюджеті передбачили майже 40 мільйонів гривень. Ці кошти йдуть на придбання нової техніки для забезпечення роботи твердопаливних котелень та водогосподарства. Зараз вже закуплено 22 одиниці техніки на 29 мільйонів гривень. Решту планують придбати до кінця року. 

Новенькі автомобілі для підприємств "Теплокомуненерго" та "Хмельницькводоканал" представили сьогодні, 10 жовтня. З початку року автопарк тепловиків поповнився шістьма сучасними автомобілями, які призначені для перевезення деревини та , а також автомобілем для аварійно-диспетчерської служби. 

- Один з автомобілів, який надійшов до нас буквально декілька днів тому, призначений для перевезення паливної тріски. Ми зараз самі займаємося рубкою лісу і тому така техніка нам потрібна. Ще придбали автомобілі для вивозки лісу і паливних палетів. Отримали і новенький кран, тому що той, що був, віддали на потреби АТО. Маємо і автомобіль, який розвозить паливну тріску безпосередньо по котельнях, - розповідає начальник МКП "Теплокомуненерго" Володимир Скалій. 

Відео дня

Техніку для тепловиків придбали спільним коштом. Міська рада виділила близько 70%, решту взяти з коштів самого підприємства. Нові автомобілі отримали і у "Хмельницькводоканалі". Їх закупили за кошти з міського бюджету. 

- Цього року ми придбали автомобіль для аварійно-диспетчерської служби, екскаватор, який може копати на глибину більше 5 метрів і проводити різні роботи. Для перевезення грузів у нас тепер є автомобіль "KRAZ". Місяць тому ми придбали муловисмоктувальний автомобіль. Маємо і кран вантажопідйомністю 25 тонн, - каже директор МКП "Хмельницькводоканал" Віталій Кавун. 

Новою технікою запаслись і ЖЕКи, і інші комунальні підприємства міста. Для кожної житлово-експлуатаційної контори придбали трактор для чистки снігу на широких тротуарах і прибудинкових територіях. КП по будівництву, ремонту та експлуатації доріг отримало 2 нових піскорозкидача, які влітку працюють на полив, а взимку - на розкидання піску. 

Новеньки DAF тепловики здійснив перший рейс 8 жовтняАвтопарк "Теплокомуненерго" оновили впродовж рокуMAZ розвозить паливну тріску у хмельницькі котеньніДля аварійного ремонту водопровідних мереж виїжджатиме кран і мулосос

Усувати пориви буде екскаватор, а на виклики їхатиме нова аварійна
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up