Хмельничани, що скажете про свій ЖЕК?

Хмельничани, що скажете про свій ЖЕК?
Сайт відгуків 20.ua запрошує похвалити або посварити свій ЖЕК. Оцініть роботу структури об"єктивно!

- Ми запрошуємо всіх хмельничан висловити свою думку щодо тих чи інших компаній і установ, послугами яких вони скористалися. Не мовчати, ділитися, обговорювати, пропонувати і вдосконалювати - ми хочемо знати, що ви думаєте, - говорить контент-менеджер проекту «top20.ua» Анна Ільчук. – Адже саме завдяки допомозі користувачів ми зможемо скласти об’єктивний та чесний рейтинг кращих закладів у Хмельницькому, а компанії зможуть  отримати об’єктивну оцінку діяльності своєї компанії та вдосконалити її.

Оцінити ЖЕК - тут.

Далі в спецпроекті ми пропонуватимемо користувачам оцінити роботу хмельницьких стоматологічних клінік, кафе та ресторанів, салонів краси, ВНЗ, саун, туристичних фірм та служб таксі. Не залишайтеся осторонь, адже саме ваш голос може стати вирішальним у визначенні рейтингу того чи іншого закладу!  

Відео дня

Про сайт top20.ua. top20.ua -це каталог компаній, де можна залишати відгуки про сервіс компаній та виставляти їм оцінки. Таким чином, хмельничани мають можливість обрати дійсно надійного постачальника або виконавця, якого рекомендують самі ж споживачі. Тому top20.ua і є першим “народним” інтернет-каталогом у Хмельницькому - саме оцінки і відгуки користувачів ми ставимо на перше місце.

Завдяки мінімалістичному дизайну каталогу знайти для себе те, що потрібно, дуже просто - чи то навчання, побутові послуги (ремонт взуття, виготовлення ключів, сантехніки, електрики), спортивні секції чи будь-що інше.

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:08 Історія 84-річної Асі Михайлівни, яка камінцями «латає» дороги в Хмельницькому photo_camera 19:11 ВСІМ Бізнес-ліга: календар заключних матчів 18:07 У Хмельницькому погасили марку, присвячену ворожим кораблям play_circle_filled photo_camera 17:45 Мешканець Хмельницького району отримав 9 років за вбивство Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 17:09 Хмельничан опитуватимуть про користування громадським транспортом: як це відбуватиметься 16:42 Комунальне підприємство на Теофіпольщині змусили заплатити за незаконну вирубку лісу 16:04 Для міської лікарні купили обладнання на 26,5 мільйона (ФОТО) photo_camera 15:57 Скільки коштує навчання у хмельницьких ВНЗ (ІНФОГРАФІКА) 15:21 Промисловості Хмельниччини вимикатимуть світло ввечері 8 травня 14:11 На фасаді університету в Кам'янці відкриють дошку пам’яті воїну Руслану Козаку 13:00 Через ворожу атаку ввечері можливі відключення, – «Укренерго» 12:14 В аварії поблизу Хмельницького постраждав 17-річний мотоцикліст 11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up