Перевіряємо хмельницькі їдальні: як годують в “Кабріолеті” за 38 гривень

Перевіряємо хмельницькі їдальні: як годують в “Кабріолеті” за 38 гривень
  • Де пообідати у Хмельницькому? На vsim.ua ви зможете дізнатися про те, чим і за скільки годують у хмельницьких їдальнях.

  • Щотижня ми будемо оглядати і писати про інший заклад харчування. Оцінюватимемо смак їжі, інтер’єр та обслуговування.

  • Сьогодні читайте про “Кабріолет”, що на розі вулиць Пилипчука і Свободи.

Ми свідомо не будемо перевіряти фаст-фуд, точки з випічкою на кшталт "Форнетті", адже головний критерій нашого відбору – наявність класичного обіду: перша та друга страви, салат, напій. Отож, чим годують і як обслуговують у “Кабріолеті”.

Адреса: вулиця Пилипчука, 6.

Відео дня

Інтер’єр: Кафе “Кабріолет” розмістилося на першому поверсі старенької будівлі на розі вулиць Пилипчука і Свободи. Напроти нього є ще одне кафе - “Jazz”, яке ми уже перевіряли.

Приміщення доволі просторе і не “заліплене” столами, як це інколи роблять в закладах харчування. Стіни оформлені у світлих тонах. Меблі - у коричневих. Підлога вимощена плиткою.

Кафе розбито на два зали. В більшому поставили один великий стіл й вісім, які розраховані на чотирьох осіб. У малому залі один великий бенкетний стіл. Ліворуч від входу розмістили кухню. Праворуч є барна стійка, де приймають замовлення. При вході є вішак для одягу.

Меню і ціна: Із меню в кафе “Кабріолет” можна ознайомитися біля барної стійки. Воно розписане крейдою на дошці. Є три варіанти комплексних обідів - за 38, 45 і 50 гривень.

Ми обрали найдешевший набір. До нього увійшов гречаний суп, пшенична каша з грибами, салат з капусти, три шматка хліба і компот. М’ясного цей варіант не передбачає. Воно включене у дорожчі обіди.

Смак: Обід був пісним, але ситним і смачним. Усе замовлення нам принесли уже за стіл. Лінії для видачі їжі тут немає. Суп був у міру теплим, але не надто солоним. Використали сільничку, яка була на столику.

Смачною була каша із грибами, яку щедро приправили і добавили зверху зелені. Салат був свіжим. Також нам подали три шматочка хліба: два житнього і один білий. Він був свіжим.

Обслуговування.  Персонал у закладі привітний. Замовлення принесли досить швидко. Спочатку дали прибори, хліб і узвар, згодом суп і друге. Тільки ми з’їли перше, порожню тарілку відразу прибрали. Це ж зробили з іншим посудом.

Гігієна. Туалет знаходиться ліворуч від входу. Рукомийник розташований у першому приміщенні. Над ним висить дзеркало, а біля крана стоїть рідке мило.

Туалет розташований окремо. Двері відчиняються назовні. Всередині чисто й немає неприємного запаху. Туалетний папір є.

Підсумок: Обід в кафе "Кабріолет" був ситним і смачним. Вартість - середня по місту. Обслуговують швидко та ввічливо. Перевагою є відносно зручне розташування в центральній частині міста. Серед недоліків - малий вибір у меню.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up