Перевіряємо хмельницькі їдальні: як годують в кафе "Defilyada" біля філармонії

Перевіряємо хмельницькі їдальні: як годують в кафе "Defilyada" біля філармонії
  • Де пообідати у Хмельницькому? На vsim.ua ви зможете дізнатися про те, чим і за скільки годують у хмельницьких їдальнях.
  • Щотижня ми будемо оглядати і писати про інший заклад харчування. Оцінюватимемо смак їжі, інтер’єр та обслуговування.
  • Сьогодні читайте про кафе "Defilyada" біля філармонії. 

Ми свідомо не будемо перевіряти фаст-фуд, точки з випічкою на кшталт "Форнетті", адже головний критерій нашого відбору – наявність класичного обіду: перша та друга страви, салат, напій. Отож, чим годують і як обслуговують у кафе біля філармонії. 

Адреса: вулиця Кам'янецька, 75

Відео дня

Інтер'єр. Кафе знаходиться на першому поверсі п'ятиповерхівки. Знайти його легко, бо зверху над входом видніється вивіска. Заклад має один великий зал. Стіни кафе пофарбовані у бежевий колір. На них розвішані картини. Загалом інтер'єр виконаний у коричневих тонах. 

Посидіти у закладі можна як на м'яких стільчиках, так і на диванчиках з подушками. Столи дерев'яні і застелені коричневою скатертиною. Здебільшого вони розраховані на 4 персони. Відразу праворуч від входу є барна стійка. 

Меню і ціна. Меню біля барної стійки ми не побачили. Не запропонувала його і працівниця закладу. Коли повідомили, що хочемо пообідати, вона лише назвала можливі страви. Серед було три види першого, три види другого, м'ясні страви і салати. Ціни на них потрібно було перепитувати, що створює незручності.

Отож, ми обрали борщ зі сметаною, макарони з маслом, овочевий салат і узвар. Перша і друга страва коштують по 10 гривень. Найдорожче обійшовся салат - 26 гривень. Склянка узвару вартувала 8 гривень. За весь обід заплатили 54 гривні. 

Смак. Борщ був наваристим і в міру посоленим. Щоправда, порція не дуже велика. Добре смакували і макарони, вони були не перевареними і гарно помащеними маслом. Овочевий салат теж був смачним. Сподобався і узвар. 

Обслуговування. Персонал у закладі привітний. Замовлення чекала лише хвилин 5. Спочатку як і заведено принесли салат, після цього узвар, а ще за декілька хвилин борщ і макарони. Оплатити обід потрібно одразу, а вже коли приносили їжу, у спеціальній коробочці подали чек та візитку. 

Гігієна. Туалет знаходиться ліворуч від входу у заклад. Він поділений на жіночий і чоловічий. Для кожного є окрема кабінка. В туалеті грає приємна музика. Є рукомийник та мило. Витерти руки можна паперовоми рушничками. 

Унітази у вбиральні звичайні. Біля кожного є тримач з папером, а також йоршик та відро для сміття. Неприємного запаху не чути. Але от в унітазі лежав шматок паперу. 

Підсумок. Обід у кафе "Defilyada" був смачним. Крім того, порції були досить великими. Однак ціна є вищою за середню, оскільки обід нам обійшовся у 54 гривні. І це без м'ясного. Обслуговування у кафе теж на вищому рівні, замовлення принесли за декілька хвилин. Ми продовжуватимемо перевіряти столові Хмельницького і будемо розповідати вам про те, як і де можна пообідати. Слідкуйте за оновленнями і життям міста на vsim.ua.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Любовь Лужняк

    Там повар Нина после кулинарного техникума с хорошей практикой. Она очень вкусно готовит))
  • ІОН Сервіс

    Перевірте Руслана на овочевому ринку (Проскурівського підпілля) . Він дасть фору всім )))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up